Spor Sabri Sarıoğlu isyan etti

Sabri Sarıoğlu isyan etti

Paylaş
Sabri Sarıoğlu isyan etti

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sabri Sarıoğlu, kulüpten henüz bir mesaj alamamasına isyan etti

1999’da altyapısına girdiği Galatasaray’da 2002’de A takıma çıkan Sabri Sarıoğlu, sezon başında sürpriz şekilde kadro dışı bırakılmış ve Başkan Ünal Aysal’ın ayrılmasından sonra yeniden affedilmişti.

Formasına kavuşan ve yeniden takımın vazgeçilmezlerinden biri olan 30 yaşındaki futbolcu, sözleşmesinin uzatılmamasına içerlerken, yakın çevresine dert yandı. Sarıoğlu’nun, “Ben Sneijder değilim. Çünkü onun sözleşmesi devam ediyor. Yönetim onun için seçimi bekleyip bir sonraki yönetime bu konuyu bırakabilir. Ancak benim sözleşmem bitiyor. Kalıp kalmayacağım belli değil. Bununla ilgili bilgi de verilmiyor. Şu anki yönetim sözleşmemi uzatsa kim ne diyebilir?” dediği öğrenildi.

Sabri’nin kaptanlık konusunda sorun yaratmadığı ancak kendisi için kullanılan “Onursal kaptanımız” söylemini samimi bulmadığı belirtildi. Tecrübeli futbolcunun, “Bazı şeyleri kabul edebilirim. Bana kaptanlığın verileceğini düşünüyordum, olmadı. Sonradan onursal kaptan sözü çıktı. Bu takımın bir onursal kaptanı vardır, o da Bülent Korkmaz’dır” dediği ifade edildi.

3 kulüp devrede

Şimdiye kadar menajerine “Hiçbir takımla görüşme” talimatı veren Sabri’nin, kulüpten herhangi bir şey söylenmemesi nedeniyle fikir değiştirdiği, “İlgilenen kulüp varsa görüşmelere başla” dediği belirtildi. Sabri ile 2’si Türkiye’den, 1’i ise Almanya’dan olmak üzere 3 takımın ciddi şekilde ilgilendiği ifade edildi.

Haberin Devamı