Spor Sabrın sonu Hiddink

Sabrın sonu Hiddink

Paylaş
Sabrın sonu Hiddink

Türk Milli Takımı Teknik Direktörlüğü görevine Guus Hiddink'in getirilmesi hemen hemen kesinleşti

Şu anda Rusya Milli Takımı’nı çalıştıran, ancak yeni seçilen Futbol Federasyonu Başkanı ile uyuşmazlık yaşayan Hiddink’in en kısa süre içerisinde yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

YILLIK KAZANCI DÜŞECEK

Rusya’dan yaklaşık 11 milyon euro yıllık kazancı olan Hollandalı teknik adamın ücretinde büyük bir indirim yaptığı da ifade ediliyor. Guus Hiddink’in Türkiye’ye gelirken yanında ülkesinden bir yardımcı da getirmesi bekleniyor...

Bunun yanı sıra daha önceden de tanıdığı Fatih Terim döneminde de aynı görevi yapan Oğuz Çetin de Hiddink’in bir diğer yol göstericisi olacak. Kaleci antrenörü olarak da Engin İpekoğlu’nun düşünüldüğü ve kendisine teklif yapıldığı bildirildi.

Çetin ile İpekoğlu yapılan teklifi kabul etti. Futbol Federasyonu, altyapı ile A Milli Takımı birbirinden bağımsız halde bir organizasyona dönüştürme planları yapıyor. Bu düşünceden hareketle altyapının başına getirilecek Ersun Yanal ile el sıkışıldığı biliniyor.

Haberin Devamı

Ümit Milli Takım’da ise Raşit Çetiner görev yapacak. Ayrıca halen altyapıda çalışan teknik adamlar Soner Tolungüç ile Abdullah Ercan da görevlerine devam edilecek.

ENGİN İPEKOĞLU

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Milli Takım’ın unutulmaz kalecilerinden Engin İpekoğlu jübilesinin ardından Bursaspor, Karşıyaka ve Kocaelispor’u çalıştırdı. İpekoğlu, Milli Takım’da kaleci antrenörü olacak.

OĞUZ ÇETİN

Terim döneminde de yardımcı antrenörlük yapan Oğuz Çetin, Guus Hiddink’le de birlikte çalışacak. Çetin; Guus Hiddink’in yanında getireceği Hollandalı hoca ile birlikte yardımcı antrenör olacak. Guus Hiddink, Futbol Federasyonu ile yaptığı görüşmelerde kendisine Hollandalı bir yardımcı alacağını söyledi.