Advertorial Saç dökülmesine mucizevi buluş!
Sponsorlu

Saç dökülmesine mucizevi buluş!


Paylaş
Saç dökülmesine mucizevi buluş!

İsviçreli bilim adamlarının yeni buluşu olan bitkisel kök hücre teknolojisi ile artık dökülmüş saçlar için de umut doğdu

Saç kök hücrelerini kopyalayıp çoğaltarak mucize yaratan bitkisel kök hücre, HAİRMAN isimli losyon ile Türkiye’de de satışa sunuldu.

Dünya da ilk kez HAİRMAN adlı ürün ile satışa sunulan bitkisel kök hücre, yeşil elma çekirdeğinin özünden elde edilerek, saç kök hücrelerinin çoğalmasını sağlıyor. Kök hücre teknolojisi ile artık organ nakline bile gerek kalmayacağı bilim çevreleri tarafından çoktan kabul görmüş durumda.
Ürünün Almanya’da yapılan lansmanında SIB enstitüsü yetkilileri ayakta alkışlandı. 2008 yılında Avrupa’dan aldığı ödülü ile başarısını daha önce de göstermiş olan yetkililer, artık alanında uzmanlaştıklarını kanıtlamış oldular.

Detaylı Bilgi Almak İçin...

Kısa süre sonra farklı ürünler ile de büyüme sözü veren Dr. Daniel Schmid, HAİRMAN’ i Türkiye piyasasına sokmaktan memnun olduklarını söyledi.
Hairman ürünü, şampuan ve losyon olarak set halinde satışları yapılıyor. Şampuanın da da kullanılan aktif maddeler ile saç dökülme problemi belirli süre kullanım ile durdurulurken, düzenli kullanılan sprey losyon sayesinde de yeni saç hücrelerinin oluşumu ve saç çıktığı gözlenebiliyor.
Tamamen doğal bir ürün olan Hairman şampuanı özellikle ailenin tüm fertlerinde kullanımı tavsiye edilirken, saç dökülme problemi yaşanan bölgede tedavi etkisini gösteriyor.

Detaylı Bilgi Almak İçin...

Iletisim Bilgilerimiz!

Güzeltepe Mahallesi, Çanakçi Sokak

No.33/C Çengelköy/Üsküdar/

Istanbul/Türkiye

Telefon:0212-987-30-04

E- mail: destek@hairman.com.tr

Canli Destek Hatti