Alışveriş - Moda Saçlar bahara hazır!
Paylaş
Saçlar bahara hazır!

Mevsim geçişlerinde, saç derisi de yenilenir. Kıştan çıkan saçlar, kendini bahara hazırlar bu dönemde saçlarda dökülme, ışıltısını kaybetme görülebilir. Aynı zamanda saçlara yapılan işlemler de saçın sağlığını kaybetmesine yol açar. Ashley Joy’un 24 bitkisel yağ ile zenginleştirilmiş içeriği sayesinde saçlar doğal görümüne kavuşur

Canlılığını yitirmiş ve işlem görmüş saçlar için geliştirilmiş bitkisel formülü ile Ashley Joy Sarı Saç Bakım Yağı saç uçlarını destekler, kırılmayı önlemeye yardımcı olur. Saç tellerine kuvvet ve direnç kattığı için kopmaya karşı koruma amaçlı kullanılır. Saçınızda fark edilebilir yumuşaklık, parlaklık ve canlılık sağlar. İçeriğindeki E vitamini saç hasarlarını onararak saçların yıpranmasını engellerken saçların hızlı uzamasına yardımcı olur.

İçeriğindeki A vitamini ise, saçlarınızın yeniden yapılanmasını sağlayarak kökten uca besler. Saçlarını kolayca uzatmak isteyen ve yıpranan saçlara canlılığını kazandırmak için tek yapmanız gereken haftalık bakım rutininize Ashley Joy Sarı Saç Bakım Yağı’nı dahil etmek. Kuru saça eşit miktarda yayarak uygulayıp 20 dakika bekletmeniz yeterli.


Haberin Devamı