Dr. Haydar Dümen Sadece acı verir
HABERİ PAYLAŞ

Sadece acı verir

Haberin Devamı

Erkekler daha büyük cinsel organ peşinde. Beyler, elinizde olanla idare edin, büyüğüne özenip durmayın, sadece kendinizi düşünmeyin. Cinsel organın boyu ne kadar büyükse eşiniz o kadar acı çeker. Onun canının yanması hoşunuza gider mi düşünün...

BÖYLE SORU YOK

Daha kaç kez evleneyim?

Adet dönemlerim sancılı geçiyor. Hep “Evlendikten sonra ağrıların geçer” denir ya, ben evleniyorum, evleniyorum bir türlü geçmiyor. Daha kaç kez evlenmem gerekiyor?

CEVAP: Oh be iyi yere dükkan açmışsın sevgili okurum. Sen “Kendim için yapıyorsam namerdim, ağrıdan acıdan. Ağrılar dinmeyince iştah da sönmeyince çıktım yola elimi sallasam ellisi, istesem 150’sini bile kafeslerim” diyorsun. Ne diyelim? Acil şifalar dileyelim ve sana borçlu kalmayalım. Daha kaç kez evlenmek gerektiğini soruyorsun? Nikahsızına sınır koyamam, nikahlısına ise kefil olamam.

Kızı asla doyuramıyorum

21 yaşındayım. Kız da aynı yaşta. Penisim büyük kız “Daha büyük” olsun diyor. Devamlı ilişkiye girmek istiyor. Bu açgözlü kızı nasıl doyuracağım?

CEVAP: Değerli okurum, sevgilinden bana yanıt geldi: “Büyüğün de büyüğü var. Küçüğüne de oynamaya yerim dar. Doymuyorum bu işe. Koşarım giderim bakmam üçe beşe” diyor ve ekliyor: “Sevmişim, beğenmişim. Başkası olmaz illa ki bu demişim. O da beni size şikayet ediyor. Hocam asıl şikayet benden. Adalet ve karar senden. Benim gözüm biraz şaşıdır. Şeşi beş görür. Her zaman seçim benden ölçüm ondandır. Üzerinize afiyet adamım biraz da aptaldır. Şımarmasın, beni bırakmasın diye can damarına basarım. Onu avucumda oynatırım. Açlığım da komplekse girsin, başkasını aramasın diyedir. Bilirim bu işler kime niyet kime kısmettir. Ben aslında 1’e selam çakarım, 2’ye naz yaparım. 3’üncüde ise dükkanı kaparım.”

Karımın aklına seks gelmiyor

33 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Karım isteksiz. 5-6 ayda bir ilişkiye giriyoruz. Karım hiç seks yapmasa sorun olmaz. Ama bu durum bende psikolojik sorunlar ve boşalamama ağrıları yaratıyor. Ne olur çare bulun.

CEVAP: Değerli okurum, sizin seks yaşamınız buzul çağına dönmüş. Şans bu kimine karpuz kimine kelek yedirirmiş? Ama seninkisi de tam hışır çıkmış. Hışırlar bir tek turşuda lezzetle yenir. Ama turşuya da hayat adanmaz. Önünde kavun varken turşuya kemirgenler bile dadanmaz. Ne yapalım ne edelim? Bu hayat böyle sürmez. Birikim bir yerde patlar. Bu da evliliğin depremidir. Çok şeyler çökertir. Sende öncü depremler başlamış. Her hastalıkta korunma önce gelir. Yıkıntıda sadece enkazlar temizlenir. Karar senin. Frijit yengeye selam eder, sevgilerimi gönderirim. Tek yanlı hayat olmaz. Bu nedenle bir kere de akademik yardım alasınız derim.

*****

Karım beni reddediyor

26 yaşındayım, yeni evliyim. Eşim cinsel ilişkiye girmeye korkuyor. Penisim büyük diye beni reddediyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP: Sevgili okurum, tıbbi yardım alacaksın. Sorunun çözülecek.

Yeterli mi?

15 yaşındayım. Cinsel organımın ereksiyon hali 14 santim. Acaba normal midir?

CEVAP: Değerli okurum, normalin normali. Ereksiyon hali bizim için önemli. O da kitabın yazdığı kadar ideal.

Kız hamile kalır mı?

Ben adet döneminde kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP: Kalmaz yavrum. Ama binde bir de olsa hani belli de olmaz.

İlişkiye doymuyoruz

Kızla sabaha kadar ilişkiye giriyoruz ama doymuyoruz. Acaba ileride sorun yaratır mı?

CEVAP: Sevgili okurum, canına okur. Ne o yani evlenecek misiniz? Getirme beni kapına. Gelirim, seni annenin önünde diz çöktürürüm. Bak bu oğlun var ya derim ne haltlar karıştırıyor, neler düşünüyor. Daha şimdiden bu yolun sonu bulunur mu?

Kızlar korkuyor

17 yaşındayım. Penisim büyük. 2 kişiyle birlikte oldum, her ikisi de çok korktular. İleride sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum. Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunu azaltmanın bir faydasını görür müyüm?

CEVAP: Değerli okurum, penis boyu bakımından faydasını da zararını da görmezsin. Ama bu kadar mastürbasyondan ileride bir sürü zarar görürsün. Kızların korkması doğal. Sen kızları korkutmaya mı geldini dünyaya? Evlendiğinde belirli formüller bulunur. Diyelim ki kız arkadaşın oldu. Ama çocuğum onun da ruhu var. Psikolojisini bozma, hayallerini yıkma. Bir incelik var. Onu öğrenin.

Evlendiğimde isteksiz olmaktan korkuyorum

26 yaşındayım, ilişkiye girmedim. İki haftada bir mastürbasyon yapıyorum. Sizce evlendiğim zaman isteksizlik sorunu yaşar mıyım?

CEVAP: Değerli okurum, olabilir. 10 yıldan fazla, sayısı az da olsa cinselliğin mastürbasyona programlanmış. Bunu aşman kolay değil. Zamanı gelince de karşı cinse yönelmek ruh sağlığı için önemlidir. Bu yaştan sonra senin hemen ilk adımı atman ve evlenmen gerekir.

Normal mi?

16 yaşındayım. Penisim 10 santim. Sizce bu kadar olması normal mi?

CEVAP: Değerli okurum, büyüyecek. Birkaç santim büyür. 13 santimi de bulursa keyfine bak, yan gel yat! Ama sakın kilo alma. Kilon varsa ver, penisinin görüntüsü daha olumlu olacaktır.

Sevgilimin canı yanar mı?

20 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istemiyor. Çok canı yanar mı ya da sadece ilk seferde mi canı yanar?

CEVAP: Değerli okurum, acı çok olur. Ama vajinasında değil, kızın ruhunda. Neden vajinasından önce kızın ruhunu düşünmüyorsun. O bir insan. İleride evlenecek. Sen ne yapacaksın? İşin bitince “Bay bay” diyeceksin. Ee yani kız acımasın, sen de keyfine bak diye hocanız buradan size formüller verecek. Yavrum, sen aklını peynir ekmekle mi yedin?

Kadınlar acı çekiyor

Cinsel organım büyük. Bugüne kadar pek çok kadınla ilişkiye girdim. Hemen hepsi acı çektiğini söyledi. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, büyük penis kadınlara acı verir.

Penisim 5 santim

17 yaşındayım, kilom ise 70. Hocam, penisim sadece 5 santim. Bunun nedeni nedir?

CEVAP: Değerli okurum, şu 5-6 kiloluk fazlalığı at. Sonra git bir üroloğun önüne yat. Baksın bakalım. O ne derse ben ona inanıyorum.

Hemen fantezi kuruyorum

18 yaşındayım. Kızları görünce hemen fanteziler kuruyorum. Bu yüzden bende erken boşalma sorunu var. Kendimden nefret ediyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, niye nefret ediyorsun ki? Her şey düzelecek. Kimi zaman duvara çarpar gibi bir kayaya çarpacaksın. Dersini alacak, büyüyüp hayatı öğreneceksin. Bu arada da yaşam arabanın direksiyonunu kazasız belasız kullanacaksın, oyunu kuralına göre oynayacaksın. Gerisi şansa ve yeteneğine bağlı.

Canım yanıyor

29 yaşında kadınım. Eşimi çok seviyorum ama ilişkide çok acı çekiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP: Sevgili okurum, ilk önce bir kadın doğum uzmanına gideceksin. Orada organik bir sebep yoksa, bu acıyı biz yok ederiz.

GÜNÜN SÖZÜ

Gözyaşlarınız ve haksızlığa uğramanın acıları nankörün gıdasıdır. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder