Magazin 'Sadece birbirimize bakıp gülüyoruz'

'Sadece birbirimize bakıp gülüyoruz'

Paylaş
'Sadece birbirimize bakıp gülüyoruz'

Oyuncu Buğra Gülsoy ile sürpriz bir birlikteliğe adım atan Burcu Kara çok heyecanlı

Arkadaşı Şahnaz Çakıralp ile buluşup ilişkisini anlatan Burcu Kara, “Buluştuğumuzda birbirimize bakıp bakıp gülüyoruz. Hiçbir şey konuşamıyoruz” diye konuştu

Yavuz Bingöl ile yaşadığı uzun ilişki bittikten sonra adı sadece Başar Savur’la anılan Burcu Kara, oyuncu Buğra Gülsoy ile sürpriz birlikteliğin heyecanını yaşıyor.

Milliyet'in haberine göre, ilişkisiyle ilgili konuşmaktan kaçınan Kara, geçen cuma Şahnaz Çakıralp ile Nişantaşı’nda buluşup duygularını paylaştı. Çakıralp önce Buğra Gülsoy’u tanımadı ve bunun üzerine Kara, facebook sayfasını açıp yeni sevgilisinin fotoğrafını gösterdi.

Çakıralp de “Fatmagül’ün Suçu Ne?”deki tecavüzcülerden biri değil mi?” diye sorunca Kara onayladı. Çakıralp ufak bir çığlık atarak “Süper, çok güzel, çok sevindim” diyerek arkadaşının ilişkisine destek verdi.

"BUGÜNE KADAR ÜÇ KEZ GÖRÜŞTÜK"

Sohbet taze ilişki üzerine koyulaştı... 31 yaşındaki Kara, Gülsoy’un kendisinden 2 yaş küçük olduğunu söyledi. Çakıralp de “Olsun” diyerek Gülsoy’un burcunu sordu ve ikili ardından Gülsoy’un burcu olan Balık’la ilgili bilgilere internetten baktı.

Çakıralp, Balık burcunun özelliklerini “Çok heyecanlı, dikkatli, dürüst” olarak sıraladı. Balık burcunun yalan söyleyip söylemediğini kimsenin anlayamayacağını söyleyen Çakıralp, Kara’ya “En gergin insan bile senin yanında yumuşar” dedikten sonra “Heyecanlı mısın?” diye sordu.

Kara ise Gülsoy’la bugüne kadar sadece 3 kez görüştüklerini belirtti ve “Buluştuğumuzda birbirimize bakıp bakıp gülüyoruz. Hiçbir şey konuşamıyoruz” diye konuştu. Ünlü çiftin aşkı geçen hafta Bebek’te el ele yürürken görülmelerinin ardından basına yansımıştı. Burcu Kara, Buğra Gülsoy ile yeni başladığı ilişkisini arkadaşı Şahnaz Çakıralp’e anlattı... Ve o sohbet de kameralara işte böyle yansıdı.

TANIŞMADAN AŞIK OLMUŞ

Öte yandan Buğra Gülsoy’un tanışmadan önce Kara’ya âşık olduğu ortaya çıktı. Kara’yı ekrandan ve basından takip eden ve ondan çok etkilenen Gülsoy’un, yakın çevresindeki arkadaşlarına “Burcu Kara’nın telefonunu nereden bulurum?” diye sorduğu iddia edildi.

Gülsoy eski sevgilisi 2007 Türkiye Güzel Selen Soyder’i de yarışmada izledikten sonra hayran kalmış ve daha sonra tanışıp evlilikten dönen uzun bir ilişki yaşamıştı.

2

Haberin Devamı