Spor Sadece Culio ve Baros kalıyor

Sadece Culio ve Baros kalıyor

Paylaş
Sadece Culio ve Baros kalıyor

Galatasaray'da Fatih Terim, kadroda temizliğe başlıyor. Şu anda kadroda bulunan yabancılardan sadece Culio ve Baros kalacak

Sarı-kırmızılılarda yapılacak transferler kadar, gönderilecek oyuncular da merak konusu. Yönetim, ilk temizliği geçtiğimiz hafta yapmıştı. Sözleşmeleri sona eren Harry Kewell, Lucas Neill ve Barış Özbek’in yanı sıra Robinson Zapata’yla yollar ayrıldı.

Mukavelesi biten bir diğer isim olan Gökhan Zan’ın durumu ise henüz belli değil. Yönetimin başlattığı bu operasyonu, Fatih Terim bir adım ileri taşımaya hazırlanıyor.

Günlerdir yardımcılarıyla birlikte toplantılar yapan tecrübeli teknik adam, yabancı oyuncularla ilgili kararını büyük ölçüde verdi.

CANA GİDİYOR

İmparator, öncelikle Emmanuel Culio’nun takımda kalmasını istiyor. Terim aynı şekilde Baros’un da tutulmasından yana. Ancak bu konudaki son kararını, Çek forvetle yapacağı görüşmeden sonra karar verecek.

Galatasaray’daki bir diğer yabancı Lorik Cana. Lazio’nun ısrarla istediği Arnavut yıldız için Fatih Terim yönetime satılabilir raporu verdi.

Rumen forvet Bogdan Stancu’nun başka bir takıma kiralanması beklenirken, Juan Pablo Pino’yla da yolların ayrılacağı belirtildi. Fatih Terim, kadroda 10 yabancı oyuncu bulundurma hakkına rağmen, sadece 6+2 kontenjanını kullanmayı planlıyor.

Haberin Devamı