Spor Sadece imajı 80 milyon Euro

Sadece imajı 80 milyon Euro

Paylaş
Sadece imajı 80 milyon Euro

Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun imajını kullanarak yılda 80 milyon Euro kazandığını ileri sürüldü

Rekor transfer ücretiyle Manchester United’tan Real Madrid’e gelen Cristiano Ronaldo’nun kulüp tarihinde en fazla reklam geliri getiren futbolcu olduğu iddia ediliyor. Sözleşmesi gereği reklam gelirlerinin yüzde 40’ını Real Madrid’e veren Ronaldo’nun, İspanyol kulübüne yılda yaklaşık 35 milyon Euro kazandırabileceği belirtildi.

Real Madrid’e, İngiliz David Beckham’dan (2003-2007) bile fazla reklam geliri sağladığı söylenen 24 yaşındaki Ronaldo’yla eşdeğer olarak gösterilecek tek ismin, 2002-2006 yıllarında Real Madrid formasını giyen ve şu anda Brezilya’nın Corintihians takımında oynayan 33 yaşındaki Ronaldo Luis Nazario de Lima olduğu yazıldı.

Barcelona’nın yıldızları Arjantinli Leonel Messi ve İsveçli Zlatan İbrahimoviç’in ise reklam gelirlerinden ayda 750’şer bin Euro kazandıkları bildirildi.

RONALDO'NUN BÜYÜK İDDİASI

İspanya’nın Marca gazetesinde bugün yer alan röportajında Cristiano Ronaldo, "Çok daha iyi oynayabileceğimi gösterebilirim. Altın top ödülünü tekrar kazancağım" şeklinde iddialı konuştu.

Sezonun ilk yarısının başında yaşadığı ayak bileğindeki sorunun tamamen geçtiğini ve ameliyat olmasını gerektiren bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayan Portekizli futbolcu, Real Madrid’de henüz bekleneni tam veremeyen Brezilyalı Kaka ile ilgili soruya ise "Herkes istediğini düşünebilir, ama bana göre mükemmel bir futbolcu ve insan. Asla onunla ilgili şüphe duyulmamalı. Madrid’in şimdi ve gelecekteki başarıları için vazgeçilemez bir futbolcu" cevabını verdi.

Haberin Devamı