Yaşam Sadece su içti, garsona not yazıp 500 dolar bahşiş bıraktı

Sadece su içti, garsona not yazıp 500 dolar bahşiş bıraktı

Paylaş
Sadece su içti, garsona not yazıp 500 dolar bahşiş bıraktı

ABD'de yaşanan bu bahşiş olayı sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte bir garson ve ona 500 dolarla birlikte bir not bırakan kadının hikayesi

Dallas’ta bir restoranda çalışan Kasey Simmons isimli bir garson, sadece su içip 500 dolar ve 37 sent hesap bırakan kadının notuyla çok duygulanıp bunu internette paylaşıyor. İşte bahşişten önce yaşananlar…

Kasey Simmons, olaydan bir gün önce gittiği bir markette, üzgün olduğunu anladığı yaşlıca bir kadının yanına gidiyor ve onu neşelendirmek için elinden geleni yapıyor. Hatta kadının 17 dolar tutan alışverişini bile kendisi ödüyor. Olayı “Önemli olan burada para değil, onu birinin önemsediğini göstermekti” diye anlatan Kasey, aslında o sırada yaşlı kadın için neler yaptığının farkında bile değil.

Yaşlı kadınla karşılaştığı günün aslında kocasının ölüm yıl dönümü olduğunu ve ağlamasının sebebinin bu olduğunu öğrenen Kasey çok duygulanıyor.



500 dolar bahşiş ve bir not bırakan kadın ise o yaşlı kadının kızı… Notta ise şunlar yazıyor:

“Yılın en karanlık günlerinden birinde sen annemin gününü güzelleştirdin. Ödemekte ısrar ettin. Ona çok güzel bir kadın olduğunu söyledin. Onun babamın öldüğü günden beri gülümsediğini hiç görmemiştim. Annem senden yardım istemedi ama sen yine de neredeyse bir sene yetecek kadar onu mutlu etmeyi başardın. Şimdi sen de bunu kabul et. Teşekkürler.”

(Sözcü)

Haberin Devamı