Spor Sadıgov: “Çok eski bir taktikle gol attım”

Sadıgov: “Çok eski bir taktikle gol attım”

Paylaş
Sadıgov: “Çok eski bir taktikle gol attım”

Türkiye'ye karşı takımının galibiyet golünü atan Azerbaycan Milli Takımı kaptanı Sadıgov, çok eskiden beri kulladıkları bir taktikle golü attığını söyledi

Euro 2012 Grup Eleme 4’ncü maçında Türkiye’ye karşı takımının galibiyet golünü atan Azerbaycan Milli Takımı kaptanı Eskişehirsporlu futbolcu Reşhad Sadıgov, çok eski bir taktikle gol attığını belirterek, “Hazırlık maçında karşılaştığımız Türkiye ile bu maçtaki Türkiye çok farklıydı” dedi.

Haberin Devamı

Eskişehirspor’un bu sezon renklerine bağladığı Azerbaycan Milli Takım kaptanı Reşhad Sadıgov, EURO 2012 Grup Eleme 4’ncü maçında Türkiye’ye attığı golle takımını galibiyete taşıması ile bir anda gündeme oturdu. Eskişehirspor tesislerinde, takımla birlikte antrenmana çıkan Sadıgov, takım arkadaşlarının da ilgi odağı oldu. Antrenman öncesi Sadıgov’un yanına giden Adem Sarı ve Sezer Öztürk, “Türkiye’yi yıkan adamı çekin” diye gazetecilere espri yaptılar.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3367","3367","201010","3367-2.jpg");

Maçla ilgili konuşan Reşhad Sadıgov, gol öncesi kullandıkları korner atışının takımlarının çok eski taktiği olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
“Bu konu çok konuşuldu. Bu kadar şişirilmesini istemiyorum. O maçtaki görevim şut atmaktı, şut attım gol oldu. Golde uyguladığımız korner taktiğimiz çok eskiden beri kullandığımız bir taktik. Bu taktiği bilmeyen takımlara karşı hep yapıyoruz. Hazırlık maçında Türkiye’ye karşı yaptık ama olmadı, önlem almışlardı. O takım ile bu takım arasında çok fark var. Herhalde bunlar bilmiyorlardı. Bu korner taktiği ile biz çok gol attık. Artık o maçı unuttum. Çünkü kulübümüzde bambaşka bir hava var. Zor durumdayız ve kritik bir maça çıkacağız. Sadece İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağımız maçı düşünüyorum.”

Haberin Devamı

Kemal ATLAN-Hakan TÜRKTAN / ESKİŞEHİR,(DHA)