Spor Sadri Şener: Hayalci değiliz

Sadri Şener: Hayalci değiliz

Paylaş
Sadri Şener: Hayalci değiliz

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sezonun ikinci yarısında üst sıralara tırmanacaklarına inandığını söyledi

Sadri Şener, Antalya kampında DHA'ya açıklamalarda bulundu. Şener, kulüp olarak beklentilerinin hep başarılı olmak olduğunu belirterek, "Sezonun ikinci yarısında da daha başarılı olmak için iki transfer yaptık. Belki bir iki transfer daha yapabiliriz.

Ligde oynayacağımız ilk üç maçtan 9 puan alırsak yerimiz daha net bir şekilde ortaya çıkacaktır ve buna göre yol haritamızı belirleyeceğiz. Ama bu konuda hayalci olmamamız lazım" diye konuştu.

"GÖKDENİZ VE FATİH SATILDIYSA, HERKES SATILABİLİR"

Satılmayacak futbolcunun bulunmadığını da söyleyen Şener, "Gelirlerimiz var ve transfer çalışmalarımızı da bu gelirler doğrultusunda yürütüyoruz. Ama futbolcularımıza gelecek çok ciddi teklifler olursa ekonomik koşullarını değerlendiririz.

Bu takımda, Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz zamanında satıldıysa, başka futbolcuların değerini bulduktan sonra satılmaması gibi bir durum söz konusu olmaz" ifadelerini kullandı.

YANLIŞ TRANSFERLER İTİRAFI

26 yıldır şampiyonluğun gelmemesindeki en önemli etkenin yanlış transferler olduğunu da söyleyen Başkan Sadri Şener, "Bazı seneler şampiyonluğa çok yaklaştık ama olmadı. Bunda en önemli etken yapılan yanlış transferler oldu.

Bizde yönetim olarak yanlış transferler yaptık. Ancak uzun süre şampiyon olunamamasında bazen başka dış etkenler de etkili oldu. Ayrıca rakipler çok kuvvetlendi.

Şampiyon olduğumuz yıllardaki rakiplerimiz şu anda yok. Şampiyonluk iyi futbolcuyla olunuyor. Tesadüfle olunmuyor. İyi futbolcu için de para gerekiyor" şeklinde konuştu.

"ALACAĞIMIZ FORVET SES GETİREBİLİR"

Alacakları yabancı forvet oyuncusunun ses getirebileceğini de söyleyen Şener, "Gökhan'ın transferi geçen sezon ses getirmişti. Ancak bu sezon kendisi ses getiremedi.

Şu anda bize tavsiye edilen oyunculara bakıyoruz. Yabancı bir forvet oyuncusu alacağız. Bu alacağımız oyuncu ses getirebilir" ifadelerini kullandı.

UMUT: ACIMASIZCA ELEŞTİRİLİYORUZ

Bordo mavili takımın golcü futbolcusu Umut Bulut da, kendisinin de zaman zaman çok ağır eleştirilere maruz kaldığını ifade ederek, "Gökhan da ben de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu ikinci yarıda da aynı şekilde olacak. Acımasızca eleştiriler karşısında da elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Umut, sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini uzatmak istediğini de belirterek, "Şu anda bazı sorunlar var ama bunları aşacağımızı düşünüyorum. Ben Trabzon'u çok seviyorum ve burada kalmak istiyorum" diye konuştu.

Yunus Emre SEL/BELEK (DHA)

2

Haberin Devamı