Gündem Şafak Sezer: 'Erdoğan solcu olsa heykeli dikilirdi'

Şafak Sezer: 'Erdoğan solcu olsa heykeli dikilirdi'

Paylaş
Şafak Sezer: 'Erdoğan solcu olsa heykeli dikilirdi'

Sevilay Yükselir'in A Haber'deki programına konuk olan Şafak Sezer 'Cumhurbaşkanı solcu olsaydı her yere heykeli dikilirdi' dedi

Sevilay Yükselir’in A Haber ’deki programına Avukat Kezban Hatemi ve AP Eski Milletvekili Ozan Ceyhun ile birlikte katılan Sezer, 'Ötekileştirilen Sanatçılar', muhalefetin ve sosyal medyanın rolü konusunda önemli açıklamalar yaptı, karalama kampanyası sonrası yaşadıklarını ilk kez canlı yayında anlattı.

Haberin Devamı

İşte o açıklamalar:

"İYİ NİYETİMDEN GEZİ'YE KATILMIŞTIM"

Şimdi ben ne halkın ne de bir partinin kobayı olmak istemiyorum. Fakat tesadüf eseri iyi niyetimizden o kalabalığın içinde durdum. İlk günkü kalabalık güzeldi. Kimse ne olduğunu bilmiyordu ki. Gezi Parkı'nı da o ağacı da bilmiyorum. İş başka bir yere gitti. Sanatçı tuttuğu takımı bile söylediği zaman eleştiri alan bir durumda şu an. Psikolojik olarak rahatsız ediyorlar. Baskı çok yüksek sosyal medyada. Ama karşılığı yok.

"ERDOĞAN SOLCU OLSA HEYKELİ DİKİLİRDİ"

Cumhurbaşkanı solcu olsaydı her yere heykeli dikilirdi. Eski soldan bahsediyorum. Her kavgada birkaç işadamı, sanatçı, milletvekili yok edilmeye çalışılıyor. Cumhurbaşkanı'na da aynı muameleyi yapıyorlar. Onu sevdiğin zaman yasaklıyorlar. Ben anlamadım bu işi kim diktatör?

Haberin Devamı

"BU DÖNEKLİK DEĞİL FİKİR DEĞİŞİMİ"

Bu bir döneklik değil, bir fikir değişimidir. Cumhurbaşkanı'nın elini sıktığım zaman onu semt ağabeyi olarak görüyorsam diğerlerinden bunu göremiyorsam bu benim kazancımdır. Keyif alıyorsam benim hayatına karışmasına müsaade etmem. 44 yaşındayım. Aileyi temsil ediyorum. Onursuzluğu temsil etmiyorum. Türk evladıyım, öleceğim Türk olarak. (Radikal)