Magazin Safiye çaldı, Faik oynadı

Safiye çaldı, Faik oynadı

Paylaş
Safiye çaldı, Faik oynadı

Antalya'nın sahneye çıkan Safiye Soyman ve Faik Öztürk ikilisi, esprileriyle geceye katılanları güldürdü. Seyircilerin hareketli şarkılar istemesi üzerine Safiye Soyman sahnede davul çaldı, Faik Öztürk ise mendilini sallayarak oynadı

Ramazan Bayramı’nın ikinci günü, Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Kemer Limak Limra Hotel’de sahneye çıktı.

Haberin Devamı

İkilinin konserini ve sahne şovunu Kemer Belediye Başkanı MHP’li Mustafa Gül ve çok sayıda tatilci izledi. Sarı kostümle sahneye çıkan Soyman’a, Faik Öztürk de aynı renkteki takım elbise ve ayakkabılarla eşlik etti.

Saat 22.00’de konserine başlayan Safiye Soyman, son albümünde yer alan ’İstanbul Olmaz Olsun’ adlı şarkısını okudu. Yeni albümünde okuyacağı ’Hayatı Tespih Yapmışım’ şarkısını da seslendiren Soyman, eski ve yeni pek çok şarkıyı tatilciler için söyledi. Seyirciler arasında dolaşarak şarkılarını seslendiren Soyman’ın elini öpen bir hayranı ise bayramını kutladı.

SOYMAN DAVUL ÇALDI

Konser sırasında Belediye Başkanı Gül’ü sahneye davet eden Soyman, Başkan Gül’ün geçen yıl kendilerini Kemer Festivali’ne davet ettiğini hatırlatarak teşekkür etti. Başkan Gül ise Safiye Soyman’la 20 yıllık dostlukları olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 1 saat şarkılarını seslendiren Soyman, daha sonra sahneye çıkan Faik Öztürk’le ’Yeşil Ördek’ türküsünü söyledi. Seyircilerin isteği üzerine hareketli şarkılar söyleyen Soyman, bir ara davul çaldı. Faik Öztürk ise mendilini çıkarak davul eşliğinde halay çekerek geceye renk kattı.
Konser sırasında espriler de yapan ikili, başlarından geçen komik olayları da anlatarak izleyenleri güldürdü.