Magazin Safiye Soyman ve kızı ifade verdi

Safiye Soyman ve kızı ifade verdi

Paylaş
Safiye Soyman ve kızı ifade verdi

Türk Sanat Müzik sanatçısı Safiye Soyman ve kızı Ümran Erler Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta kendilerine hakaret dolu mesajlar yazan kişilerden şikayetçi oldu

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bugün saat 10.30 sıralarında gelen Safiye Soyman ve kızı Ümran Erler, Bilişim Yoluyla İşlenen Suçlar Büro Amirliği’nde ifade verdi. Safiye Soyman’ın özellikle kızı Ümran Erler’in Facebook sayfasına hakaret dolu mesajlar atıldığını, bu mesajlarda sadece kızı değil kendisiyle ilgili de hakaretler bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Polisler, Safiye Soyman ve Ümran Erler’in ifadelerini aldı. Safiye Soyman ve kızı, yaklaşık iki saat Asayiş Şube Müdürlüğü’nde kaldı. Şubeden ayrılırken Ümran Erler ile birlikte bir açıklama yapan Safiye Soyman "Kızımın internet ile bir şikayeti vardı.

Bizimle ilgili birtakım karalama çalışmaları yapılmış. Çeşitli farklı mailler atmışlar ve bunu sürdürüyor. Önce savcılığa başvurduk. Daha sonra buraya geldik. En kısa zamanda bulunacak inşallah" dedi.

ZANLILAR Wİ-Fİ BAĞLANTISI KULLANMIŞ

Bilişim Yoluyla İşlenen Suçlar Büro Amirliği polisleri, Safiye Soyman ve kızı Ümran Erler’in şikayeti üzerine atılan maillerle ilgili soruşturma başlattı. Zanlıların mesajları wi-fi bağlantısı kullanarak attıkları belirlendi. Wi-Fi bağlantısını kullandıran sunucu bilgisayarların incelenerek zanlılara tespiti için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)