Gündem Sağır ve dilsiz kıza seks tuzağı

Sağır ve dilsiz kıza seks tuzağı

Paylaş
Sağır ve dilsiz kıza seks tuzağı

Yunanlı sağır ve dilsiz Themis Berti, internette kendisi gibi sağır ve dilsiz olan Onur Ballı'nın, ilişkiye girerken gizli görüntüsünü çekip şantaj yaptığı iddiasıyla savcılığa başvurdu

Sağlık memuru Berti ve işsiz Ballı, 2007'de internetten bir arkadaşlık sitesinde tanışıp, web kamerası ile işaret diliyle anlaşıp, sohbet etmeye başladı.

Türkiye'ye gelen Berti, Ballı ile ilişkiye girdi. Ballı'nın evli olduğunu, boşanıp, kendisiyle evlenmek istediğini ve bunun için paraya ihtiyaç duyduğunu belirtmesi üzerine Berti, 3 yıl içinde toplam 58 bin Euro gönderdi.

Geçen süreçte Ballı'nın Yunanistan'a gelmemesi üzerine şüphelenip, para göndermeyi bırakan Berti, Türk arkadaşına ayrılmak istediğini yazdı.

İddiaya göre, Ballı, ayrılmamak için Berti'yi ikna edemeyince, Yunanlı kıza ilişkiye girdiklerinde görüntü çektiğini bildirip, para göndermediği takdirde internet üzerinden yayınlayacağını söyledi.

Berti, şantaj üzerine, Adana'ya gelerek, Ballı ve onunla birlikte hareket ettiği öne sürülen arkadaşı Gökhan Harezgil (42) hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine 2 şüpheli gözaltına alındı. Ballı'nın evindeki bilgisayar ve CD'lere el konuldu.