Spor Sağlam: Bizi aşağıya çekecekler

Sağlam: Bizi aşağıya çekecekler

Paylaş
Sağlam: Bizi aşağıya çekecekler

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bütün takımların hedefinin kendilerini aşağıya çekmek olduğunu söyledi

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen haftalık basın toplantısında pazartesi günü oynayacakları Denizlispor maçını ve takımın son durumunu değerlendirdi.

Ligin zirvesinde ve lider durumda olduklarını ifade eden Sağlam, "14 yıl aradan sonra gelen bu liderlik tüm Bursasporluları mutlu etti.

Şunu çok iyi biliyoruz ki bugün burada olmak önemli ama sezonu bizi mutlu edebilecek yerde bitiremedikten sonra, bugün ürettiğimiz bu başarının anlamının olmadığını iyi biliyoruz.

Amacımız bulunduğumuz yeri sezon sonuna kadar korumak ve özlenilen yerde bitirmek. Gelecekle alakalı planlarımızın arasında, bugüne kadar uyguladığımız anlayışı ve taktiği uygulayacağız.

Sezon sonunda nerede olursak olalım, şu anda yapmamız gereken çok önemli bir iş var, o da; Denizlispor karşılaşması ve alınacak 3 puan. Sorumluluğumuzun arttığını biliyoruz.

Bulunduğumuz yer bizi rehavete sürüklemeyecek. Tekrar bize sorumluluklarımızı hatırlatacak. Daha fazla çalışmamız gerektiğini, futbol adına daha fazla üretkenlik içinde olmamız gerektiğini tekrar hatırlayacağız" şeklinde konuştu.

"HERKES FORMALI GELSİN"

Manisaspor karşılaşmasında taraftarların yaptığı görsel şovdan haz aldıklarını vurgulayan Ertuğrul Sağlam, "Geçen hafta bizi mutlu eden olay, özellikle stada geldiğimiz zaman, havası ve taraftarın coşkusu.

Bugüne kadar hiçbir şekilde insanların olayı sahiplenmiş olması bizi mutlu etti. Oradaki coşku tüm ülkede övgüyle değerlendirildi. Taraftarımızdan Denizlispor maçıyla alakalı o coşkulu atmosferi taşımaları hatta daha organize olmalarını istiyoruz.

Artık tüm taraftarlarımızın yeşil beyaz formayla gelmesini bekliyoruz. Onların coşkusu ve heyecanı takımımızın performansını destekliyor. Pazartesi akşamı o coşkuyu görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"BİZİ AŞAĞIYA İNDİRMEYE ÇALIŞACAKLAR"

Geriye kalan haftalara bakıldığında avantajlı olduklarını belirten Sağlam şunları söyledi: "Tabi ülkede bir gerçek var. Ligin lideriyiz. Geride kalan maçlara baktığımız zamanda, bir avantajımız olduğu kesin.

Altımızda bulunan takımların da hedefi haline geldik. Hepsi bizi aşağıya indirmeye çalışacak. Bugünden sonra işimizin kolay olmadığını biliyoruz.

Ürettiklerimizden daha fazla üretken olmamız gerekiyor. Daha fazla fedakarlık yapmak zorundayız. Gerekirse eşimizden, çocuklarımızdan ve tüm sevdiklerimizden özür dileyerek, daha fazla buraya zaman ayırarak, buradaki işi sonuna mutlu bir şekilde ulaştırmamız gerekecek.

Yükseklerde rüzgar sert esiyor. Bulunduğumuz yerin bize yüklemiş olduğu sorumlulukları biliyoruz."

Emre Koşak/BURSA (DHA)

3

Haberin Devamı