Spor Sağlam: Sizden fazlasını istiyorum

Sağlam: Sizden fazlasını istiyorum

Paylaş
Sağlam: Sizden fazlasını istiyorum

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, oyuncularına yaptığı konuşmada, “Sizden daha fazlasını istiyorum" dedi

Ertuğrul Sağlam'ın gözetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, bugün ormanda kros yaptı. Antrenman yaklaşık 30 dakika süren krosun ardından açma ve germe hareketleriyle sona erdi.

Çalışmaya salı akşamı oynanan hazırlık maçında sakatlanan Bekir Ozan katılmadı. Sakatlıkları bulunan Insua, Ergiç ve Hüseyin ise doktor kontrolünde yürüyüş yaptılar. Futbolcular Eren, Vederson, Ömer ve Turgay, antrenman bitiminde havuza giderek yorgunluk attı.

“ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİNİZ”

Antrenman öncesi oyuncularına kısa bir konuşma yapan Ertuğrul Sağlam, “Kendimizi daha iyisini yapma çabası içinde olalım. İlk maçımızda çok iyi mücadele ettiniz, 2'nci maçımızda daha disiplinli olalım. İşimizin gereklerini yerine getirelim“ diye konuştu.

VEDERSON'UN İSMİ İBRAHİM RECEP

Sabah antrenmanın sonlarında yapılan açma ve germe hareketleri sırasında Vederson'la sohbet eden Ertuğrul Sağlam, tecrübeli oyuncuya “Gökçek“ ismini kimin verdiğini sordu.

Adını Ankaraspor’da oynarken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten aldığını belirten Vederson’a Sağlam, “Artık Bursasporlu oldun.

O zaman senin adını İbrahim Recep Vederson olarak değiştirelim Arkadaşlar bundan sonra Vederson’un adı İbrahim Recep Vederson’dur“ dedi.

Vederson, İbrahim ve Recep isimlerinin kime ait olduğunu sorduğunda ise Ertuğrul Sağlam, “İbrahim başkanımızın ismi. Recep ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanının ismi“ cevabını verdi. Bu konuşma takım arasında kahkahalara yol açtı.

Emre KOŞAK/Avusturya (DHA)

Haberin Devamı