Spor Sağlam'dan kadro garantisi

Sağlam'dan kadro garantisi

Paylaş
Sağlam'dan kadro garantisi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi en iyi temsil edecek kadro kuracaklarını söyledi

Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklama yapan Sağlam, transferde karar aşamasında olduklarını salı veya çarşamba günü gidecek ve kalacak futbolcularla ilgili son kararı vereceklerini söyledi.

Sağlam, “Avrupa'da ve yeni sezonda başarımızı sürdürmek istiyorsak çıtayı yükseltmemiz gerekiyor. Bunu da yapacağız“ diye konuştu.

"ASTRONOMİK OLMASA DA KALİTELİ OLACAK"

Şampiyonluğun gelmesiyle ekonomik olarak güçlendiklerini vurgulayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Geçen yıl bu anlamda sıkıntımız vardı. Ancak bu kez böyle bir sorunumuz yok.

Çok astronomik olmasa da kaliteli oyuncular alarak yolumuza devam edeceğiz. Ama bu paramızı çarçur edeceğiz anlamına gelmesin. En azından manevra alanımız genişledi” dedi.

"FATİH TEKKE İLE İLGİLENMİYORUZ"

Basında transferleri gündemde olduğu belirtilen, Manisaspor'lu Mehmet Güven, Samsunspor'lu Turgut Doğan ve Rubin Kazan'da forma giyen Fatih Tekke ile kesinlikle ilgilenemediklerini anlatan

"4-5 OYUNCU ALACAĞIZ"

Sağlam, Devler Ligi'ne güçlü bir kadro ile girmek için savunmadan, orta sahaya ve forvete kadar 3 mevkiye oyuncu alacaklarına vurgu yaparken, “Genç yeteneklerin dışında formayı sırtına geçirip ilk 11'de sahaya çıkacak 4 veya 5 oyuncu alacağız. Bunların 3'ü yabancı, 2'si yerli veya tam tersi de olabilir” diye konuştu.

Emre KOŞAK/BURSA (DHA)

2

Haberin Devamı