Spor Sağlam'dan transfer yanıtı

Sağlam'dan transfer yanıtı

Paylaş
Sağlam'dan transfer yanıtı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerini kesin bir dille yalanladı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursasporlu futbolcular İbrahim Öztürk ve Yavuz Özkan ile Trabzonspor’un tecrübeli futbolcusu Serkan Balcı Bursa Bademli’de bir mağaza açılışının 1’nci yıl dönümü kutlama etkinliğine katıldı.

"SERCAN’DA PROBLEM YOK"

Doğan Haber Ajansı muhabirinin, Rus haftalık Futbol dergisine özel açıklamada bulunan Rus ekibi Lokomotiv Moskova’nın Başkanı Olga Smorodskaya’nın,"Sercan Yıldırım’ın tam şekilde sağlık kontrolünü yaptık. Sadece dizleri kaldı.

Ve dizleri onun bize gelmesine müsaade etmedi. Yıldırım ilk maçta sakatlanabilirdi ve sonra bir yıl top oynayamazdı. Böyle bir riske giremezdik" sözleri ile ilgili yönelttiği soruyu yanıtlayan Sağlam, "Sercan’ın bir problemi yok. Görüyorsunuz ki hergün antrenmana çıkıyor ve maçlarda forma giyiyor" cevabını verdi.

"ARTIK KONUŞMAYACAĞIM"

Son günlerde kendisinin başka bir takıma gidebileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili yöneltilen soruya ise Sağlam, "Artık konuşmayacağım. Çünkü konuşunca farklı yerlere çekilebiliyor. Bu aralar yeterince konuştuk" yanıtını verdi.

Davete katılan misafirlerin, ’Hocam Galatasaray veya Beşiktaş’a gidecek misiniz?’ şeklindeki sorularına ise başarılı teknik adam, "Kesinlikle böyle birşey yok" dedi.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı