Spor Sağlam'ın isteği yeni seri

Sağlam'ın isteği yeni seri

Paylaş
Sağlam'ın isteği yeni seri

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Antalyaspor maçıyla galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam takımın son durumu ve cumartesi günü oynayacakları Antalyaspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Önemli bir maça çıkacaklarını belirten Sağlam, "Bundan önceki haftalarda söylediklerimden farklı birşey söyleyemeyeceğim. Kendi sahamızda taraftarımızın önünde puan kaybına tahammülümüzün olmadığı karşılaşma olacak.

Alacağımız sonuçlar şu anda bulunduğumuz konumu ne kadar hakettiğimizi göstermek isteyeceğiz. Ligin zirvesinde girmek istiyorsak engelleri ortadan kaldırıp, bunları birer birer yoketmek zorundayız.

Zor olacak amla çok büyük bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda, arkadaşlarımızın sorumluluk duyguları bu karşılaşmanın da üstesinden gelebilecek düzeyde" dedi.

"SERİ BİTTİ, YENİ BİR SERİ BAŞLAYACAK"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetten dolayı üzüldüklerini, ancak Antalyaspor maçıyla çıkışa geçeceklerini belirten Sağlam, "Kayserispor mağlubiyetinden sonra 11 maçlık seride alınan 9 galibiyet sonucunda 1 mağlubiyet aldık. 11 maçlık dönem 3'te birine denk geliyor ligin.

Avantajı İstanbul B.B.'de üst seviyeye çıkarmak. Ama dünyanın en üst düzey takımları gibi biz de mağlup olabiliyoruz. Bazen bu tür mağlubiyetler daha sonrası ile alakalı yeni galibiyetlerin alt yapısını oluşturabiliyor.

Biz bu mağlubiyeti çok güzel bir serinin bitişi olarak değerlendirirken, Antalyaspor maçını da başlayacak olan yeni galibiyet serisinin de başlangıcı olarak değerlendirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"KARNAVAL OLMASINI İSTİYORUZ"

Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada taraftardan da istekleri olduğunu ifade eden Sağlam, "Bundan önceki haftalarda olduğu gibi, Atatürk Stadı'nda karnaval havası oluşturarak bizim performansımıza olumlu katkı yaparlarken, ligin lider taraftarları gibi davranmasını istiyoruz.

Galibiyeti de maç bitiminde onlarla beraber lider olarak yaşamak isteyeceğiz. Onlar zaten gerekli sorumluluğu aldılar. Çok güzel katkı yapıyorlar" diye konuştu.

Emre Koşak/BURSA (DHA)

2

Haberin Devamı