Yaşam Sağlıklı bronzlaşmak için

Sağlıklı bronzlaşmak için

Paylaş
Sağlıklı bronzlaşmak için

NIVEA, tatilin ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler için geliştirdiği birbirinden farklı ürünlerle, güneşin zararlı ışınlarından korurken sağlıklı bronzlaşma fırsatı sunuyor

“Koruma & Bronzluk” ile “Yüz Bakım” ürün gruplarıyla NIVEA Sun; suya dayanıklılığı, her yaş grubuna uygun çeşitleri, her cildin ihtiyacını karşılayan formülleri, gelişmiş UVA/UVB filtre sistemi ve yüksek koruma seçenekleriyle, kullanıcılara keyifli bir yaz imkânı sunuyor.

Haberin Devamı

NIVEA Sun Koruma & Bronzluk serisi ürünleri, özel formülü sayesinde cildi güneşin zararlı ışınlarından korurken melanin üretimini aktive ederek doğal bronzlaşma sürecini hızlandırır. Her cilt tipine uygun olarak üretilen yüksek koruma faktörlü seri, dermatolojik olarak test edilmiş suya dayanıklı içeriğiyle, cildin zarar görmesini engelleyerek sağlıklı bronzlaşma sağar.

Koruma & Bronzluk Yüz Kremi GKF 50+, yüzü güneşin zararlı ışınlarından korur. Meyan kökünden elde edilen doğal bitki özleriyle, cildin bronzlaşmasını sağlayan melanin üretimini destekleyerek daha yoğun ve kalıcı bronzluk sağlar. Suya dayanıklı ürün, hafif ve yağlanma yapmayan formülüyle cildi nemlendirir.

Bronzluk Artırıcı Güneş Sütü, yüksek etkili UVA/UVB filtresiyle anında koruma sağlar. Meyan kökünden elde edilen doğal bitki özleriyle cildin bronzlaşmasını kolaylaştıran melanin üretimini destekleyerek, %100 doğal bronzluk kazandırır.

Haberin Devamı

Pratikliğiyle dikkat çeken NIVEA Sun Bronzluk Artırıcı Güneş Spreyi, melanin üretimini destekleyerek doğal bronzluk sağlar. Suya dayanıklı spreyin 30 ve 50 faktör seçenekleri bulunuyor.

20 ve 30 faktör seçenekleri sunan NIVEA Sun Bronzluk Artırıcı ve Koruyucu Güneş Yağı, promelanin özleriyle cildin melanin üretimini canlandırır ve bronzlaşma sürecini destekler. Kolayca emilen, suya dayanıklı ve transparan formülü sayesinde, cilde ipeksi bir dokunuş kazandırır.

Her cilt tipi için uygun NIVEA SUN Yüz Bakım ürünleri

Yüz bakımındaki uzmanlığını güneş ürünlerine de taşıyan NIVEA, güneşin zararlı etkilerini en aza indirmek için doğal antioksidanlarla zenginleştirilen, yağlı ve yapışkan his bırakmayan ürünlerle yüz bölgesinin korunmasını destekler.

Parlama karşıtı formülüyle yağlı ve yapışkan his bırakmayan YENİ NIVEA SUN UV Parlama Karşıtı Yüz Kremi GKF 50, nemlendirirken anında ve uzun süreli matlaştırıcı etki sağlar. Doğal antioksidanlarla yüz bölgesini güneşin zararlı etkilerine karşı korur. Yüksek UVA / UVB koruması sunan krem cilt yüzeyindeki fazla yağı emer.

Q10 içeren formülü ile YENİ NIVEA SUN UV Yaşlanma & Leke Karşıtı Yüz Kremi GKF 50, güneşe bağlı ince çizgi, kırışık ve leke görünümüne karşı mücadele eder ve oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Cilde ipeksi bir yumuşaklık hissi verir.

Haberin Devamı

BB Yüz Kremi GKF 50+, her cilt tonuna uyum sağlayarak cilt tonunu eşitler. Doğal bronzlaşmış ve eşit görünen bir cilt sağlar. Krem, UVA ve UVB ışınlarına karşı güvenilir bir koruma sağlarken ciltte yapışkan bir his bırakmaz.