Kültür - Sanat Sağlıklı yeni nesiller için Türkiye’de bir ilk: Doğum Öncesi Gen Detoksu Kampı
Paylaş
Sağlıklı yeni nesiller için Türkiye’de bir ilk: Doğum Öncesi Gen Detoksu Kampı

“Sağlıklı bir toplumun temeli, sağlıklı tohumlardır” anlayışı ile 22 Ekim 2017, Pazar günü Kemer Country Orman Evi’nde gerçekleşecek kampta; rahimde, ruhta ve zihinde taşınan fazlalıklardan, ailelerimizden taşıdığımız kalıtımsal tıkanıklık ve davranış alışkanlıklarından bizi arındıracak, bilimsel sohbet ve manevi enerji çalışmaları yer alacak

Dünyada tüm trendler daha fit, daha sağlıklı bir bedene sahip olmanın öneminden bahsediyor. Dünyaya sağlıklı nesiller getirmek için sağlıklı bir beden gereksinimi duyuyoruz, oysaki ruh neyle beslenirse, hayat ona dönüşüyor. Peki bedenin ev sahipliğinde sessizce bekleyen ruha iyi bakabilmek için neler yapıyoruz? Umay Bilim Sanat Yaşam Merkezi öncülüğünde Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek “Fit Soul, Fit Mind: Doğum Öncesi Gen Detoksu Kampı” bu soruya ve fazlasına yanıt oluyor.

Bedeni, ruhu ve zihniyle bütün, daha sağlıklı nesiller yetiştirmeyi dileyenler için alanında uzman eğitmenlerle gerçekleşecek tek günlük kampın programı www.umaylayasam.com adresinden ya da 0216 362 39 40 numaralı telefondan öğrenilebilir.


SÜREÇ & AKIŞ


09.00 – 10.15: Şebnem Deniz ile Doğal Nefes
Seni sınırlayan bir şey var! Uygulayacağımız Doğal Nefes Çalışması ile katılımcılar limitleyici nefes alışkanlıklarının hayatı nasıl etkilediğini keşfedecek. Nefes hakkında teorik bilgi ve bir tam nefes çalışmasını kapsayan seansın hedefi katılımcıların nefeslerini açarak taşıdıkları negatif yüklerden arınmalarını ve hafiflemelerini sağlamak.

10.30- 11.30: Nazmi Gür ile Zamanın İçinde Zamansız Sohbet
Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır. Tüm duyuları ve duyguları harekete geçiren nefes seansının ardından Nazmi Gür, sohbeti ile katılımcılara farkındalığın kapısını gösterecek.

11.30- 12.30: Sevda Bilgin ile Hamilelik Öncesi ve Sonrası Bebeğin Gelişimi
Sağlıklı nesiller yetiştirmek üzere katılımcılar anne karnındaki canlının ay ay gelişimine tanıklık edecek.

12.30- 13.30: Seyran Akdaş ile Kuyruk Bilimi ve Temel İnşaat Bozuklukları
Alışılagelmiş eğitimlerin dışında bir vizyona sahip olan ve geleceğin bilimi olarak anılan “Kuyruk Bilimi” eğitimi ile“3 Temel İnşaat Bozukluğu” aktarılacak; Ana rahmi, doğum travması ve 0 -2 yaş aralığı.
Yunus Emre’nin dediği gibi; “Bir ‘Ben’ var bende, benden içeri” sözündeki iç benimizin sesinin ne dediğini anlayacağız.

14.30-15.30: Ahmet Akseki ile Rüyaların İyileştirici Gücü
Ve kuyruk bilimi ancak rüya diliyle anlaşılabilir… Peki, rüya gerçekte nedir? Sembol dili nedir? Kuyruk Bilimi ile hayatı bir depreme dönüştüren inşaat bozuklukları ve blokajların farkına varan katılımcılar, rüyalarının aslında ne anlattığını keşfedecek.

15.30- 16.30: Rüya Analizi
Bu seansta Rüya Analistleri tarafından yapılacak rüya analiziyle, katılımcıları alt beyinlerinin dilini anlayacak.

16.45- 18.00: Lajja Hoca ile Baksı Dansı ve Meditasyon
Son olarak bilgiye, değişime gösterilen direnç ve blokajlar 12 bin yıllık eski Türk ritüeli olan Baksı Dansı ile esnetilecek, içimizdeki dişi ve eril enerjiler dengelenecek.

Atların doğada kendilerini iyileştirmek için yaptıkları hareketlerden esinlenerek oluşan Baksı Dansı ile katılımcılar vücuttaki manevi enerjiyi çalışır hale getirecek, eklemlerle yapılan hareketlerle bedende oluşmuş blokajlarını çözebilecek.
Şimdi önemli olan tek bir şey var; artık “nedenini” bildiğimizde hayatımız nasıl olacak? Hepsinin cevabı Gen Detoksu Kampı’nda.

UMAY Hakkında


Anka Kuşu misali kendinizi yeniden doğurmak ve olanı kabul ederek, yepyeni bir “BEN” yaratmak üzere yürüdüğünüz bu yolculukta, sizlere doğru bilginin asistanlığını yapmak için 2017 yılında kurulduk.

İnsanın gücünün farkındayız. Kendini, hayatını, bedenini seven kadınların doğurduğu çocukların ve mutlu hamileliklerin sonucunda dünyamızın nasıl iyileşeceğinin bilgisini paylaşmak istiyoruz. Umay’la Yaşam Döngüsü Eğitimleri’nin temelini oluşturan Bilim, Sanat ve Yaşam üçgeninde zihinsel, ruhsal ve bedensel öğretiler sunuyoruz.



Haberin Devamı