Magazin Şahan Gökbakar'dan Cem Yılmaz'a 'goygoycu' göndermesi

Şahan Gökbakar'dan Cem Yılmaz'a 'goygoycu' göndermesi

Paylaş
Şahan Gökbakar'dan Cem Yılmaz'a 'goygoycu' göndermesi

Şahan Gökbakar, ‘Recep İvedik 5’le bu yıl Türk filmlerine giden seyirci sayısının yüzde 30’una tek başına sahip olduğunu duyurdu. Komedyen ‘Goygoyculara en büyük cevabı verdiniz’ diyerek ezeli rakibi Cem Yılmaz’a taş attı

Komedi dünyasının iki başarılı ismi Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar'ın rekabeti iyice kızışacak. Her ikisi de son filmleri için yaptıkları reklam çalışmalarında gaza basarken Şahan Gökbakar, önceki günkü paylaşımıyla krallığını ilan etti.

'Recep İvedik 5' filmiyle gişede rekor kıran Şahan Gökbakar, Türk sinemasının en çok izlenen yapımına imza atmaktan dolayı duyduğu mutluluğu Instagram'da bir kez daha gözler önüne serdi.

YENİ FİLM KAPIŞMASI...


Bu yıl 118 Türk filminin vizyona girdiğini belirten komedyen, 25 milyonun üzerinde kesilen biletin yaklaşık 7 buçuk milyonunun Recep İvedik 5'e ait olduğunu belirtti. 'Recep İvedik' ile Türk sinemasının tek başına yüzde 30'nu elinde bulundurduğunu dile getiren Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz'a da manidar bir gönderme yaptı ve paylaşımının altına şu notu düştü:

"Bükemediği bileği öpmek yerine gömmeye çalışanlar ve goygoycularına en büyük cevabı verdiniz." Şahan Gökbakar'ın bu sözleri yeni bir polemiğin fitilini ateşleyecek...

Yeni filmi 'Kayhan'ı 9 Şubat 2018'de sinemaseverlerle buluşturacak olan Şahan Gökbakar'ın 'Komedide 1 numarayım' göndermesinin üzerine gözler Cem Yılmaz'a çevrildi.


İşte Şahan Gökbakar'ın o paylaşımı...


Haberin Devamı