Spor Sahaya atlayan taraftar Başkan Sümer'in yanında görüldü

Sahaya atlayan taraftar Başkan Sümer'in yanında görüldü

Paylaş
Sahaya atlayan taraftar Başkan Sümer'in yanında görüldü

Sahaya atlayan taraftar Başkan Sümer'in yanında görüldü

İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Diyarbakırspor maçında sahaya atlayanlardan birinin kısa bir süre sonra VIP-Şeref tribünü çıkışında görülmesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Maçın 88. dakikasında atılan golün ardından sahaya atlayan yaklaşık 50 kişinin içerisinde görülen ve kameralara da yansıyan esrarengiz şahsın karşılaşma sonrası sürekli Çetin Sümer’in etrafında da görüntülenmesi kafaları karıştırdı.

İddia edildiğine göre, yayıncı kuruluşun maç görüntülerinde görüntülünen ve gazeteler ile ajansların fotoğraflarına da yansıyan bu şahsın, Diyarbakır-Bursa maçında da tribünde olduğu ve Belediye maç için özel olarak istanbul’a geldiği öne sürüldü.

Diyarbakırspor Başkanı’nın "Olayları çıkartan bizden değil, bunlar bizim taraftarımız olamaz, provokatör bunlar" açıklamasına rağmen, olay anında sahaya atlayanlarla birlikte görülen bu esrarengiz şahsın hangi amaçla Sümer’in etrafında dolaştığı bir sır perdesi olarak bulunuyor. Çetin Sümer bu sözleri sarfederken; şalvar giyen, elinde tespihi bulunan, mavi gömlekli, bıyıklı bu şahsın hemen yanında bulunması, VIP çıkışındaki bekleme anlarında ise Sümer’in etrafındaki yöneticilerle samimi görüntüler vermesi objektiflere yansıyan önemli bir detaydı...

Uğur DEMİRKIRDI-Gökhan HEBEPCİ / İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı