Spor Sahaya inip futbolcuya saldırdılar

Sahaya inip futbolcuya saldırdılar

Paylaş
Sahaya inip futbolcuya saldırdılar

Bank Asya 1. Lig'de aldığı kötü sonuçlarla düşme hattına yaklaşan Çaykur Rizespor'da bugün futbolcuları şoke eden bir olay yaşandı

Antrenman sonrası futbolculara baklava ikram eden taraftarlar ile genç futbolcu Özgürcan arasında tartışma yaşandı. Özgürcan'ı tartaklayan taraftarlar, bu futbolcuyu saha içinde kovaladı. Olayları tesisler önünde bekletilen polis ekipleri yatıştırdı.

Haberin Devamı

Bank Asya 1. Lig'de zor günler geçiren ve dün sahasında aldığı Karabükspor yenilgisi ile düşme tehlikesini iyice hissetmeye başlayan Ç. Rizespor'da taraftarlarla oyuncular arasında olaylar yaşandı. Yeşil - mavili oyuncular, bugün öğleden sonra Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman yaptı. Çalışmanın ardından yaklaşık 20 kişilik bir taraftar grubu futbolculara baklava ikram etti. Bu sırada Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak Ç. Rizespor'a gelen genç oyuncu Özgürcan ile bir taraftar arasında alınan kötü sonuçlarla ilgili sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine bazı taraftarlar Özgürcan'ı tartakladı, iddialara göre yumruk attı. Taraftarların elinden kaçarak kurtulan Özgürcan sahada bir süre kovalandı.

Haberin Devamı

Olayları araya giren Ç. Rizesporlu diğer oyuncular, özel güvenlik görevlileri ve tesislerin önünde bekletilen polis ekipleri yatıştırdı. Taraftarlar daha sonra tesislerden ayrılırken, çok sayıda çevik kuvvet polisi de Mehmet Cengiz Tesisleri'ne gelerek önlem aldı.

Olayla ilgili açıklama yapan Ç. Rizespor Sportif Direktörü Oğuz Aydın, "Antrenman sonrası bir grup taraftar futbolcularımıza baklava ikramında buludu. Bu sırada Özgürcan'a da baklava ikram ettiler. Ancak Özgürcan baklavayı pek sevmediği için ikramı kabul etmemiş. Bu sırada taraftarlarla arasında tartışma yaşandı, gerginlik meydana geldi. Büyütülecek bir olay değil. Ancak bu olay başta Özgürcan olmak üzere diğer futbolcularımızın moralini bozdu. Taraftarlarımızı bu zor dönemde sağduyulu davranmaya çağırıyorum. Bu takımı futbolcular ligde bırakacaktır. Buna inansınlar. Özgürcan'ın herhangi bir şikayeti yok" dedi.

Polis ekipleri, olaylara karışan taraftarları tespit etmek için çalışma başlattı.