Spor 'Sahaya kazanmak için çıkacağız'

'Sahaya kazanmak için çıkacağız'

Paylaş
'Sahaya kazanmak için çıkacağız'

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Galatasaray ile yapacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi

Tecrübeli teknik adam, futbolcusu Darren Fletcher ile birlikte Türk Telekom Arena’da düzenlediği basın toplantısında, oyuncularının tecrübeli olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Ferguson,"Futbolcularımız dünyanın çeşitli yerlerinde oynadılar, tecrübeliler, yarın için de en güzelini ortaya koyacaklarına inanıyorum. Oyunun içindeyiz ve kazanmak için sahaya çıkacağız" diye konuştu.

Takımdaki genç oyuncuları İstanbul’a getirmesiyle ilgili soru üzerine Ferguson, "Onların da pişmesi, alışması gerekiyor. Bu kadar büyük kalabalığın önüne çıkmanın, genç oyuncular için çok büyük tecrübe olacağına inanıyorum. Genç oyuncularımıza şans tanımayı amaçlıyoruz. Toplum ve medya tarafından tanınmaları açısından onlar için bir şans olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ferguson, Türk taraftarlarla ilgili soruya ise "Türk seyircisinin fanatizmine, 1993 yılından bu yana çeşitli gelişlerimizde alıştık zaten. Bizim için aslında Türk seyircisinin içtenliği, coşku ve fanatizmi ayrıca güzel" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Darren Fletcher ise yarın zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Çok zorlu bir maç olacağına inanıyorum. Galatasaray’a karşı daha önce hiç maça çıkmadım. Daha önce Bursaspor ile karşılaşmıştık. Türk seyircisinin gerçekten müthiş atmosfer yarattığına inanıyorum. Yarın elimden gelen en iyi performansı göstereceğime inanıyorum" dedi.

Bu arada son çalışmasını İngiltere’de gerçekleştiren Manchester United, İstanbul’da antrenman yapmadı.

AA