Yaşam Sahibi, köpeğini 3 gün minibüste bıraktı!

Sahibi, köpeğini 3 gün minibüste bıraktı!

Paylaş
Sahibi, köpeğini 3 gün minibüste bıraktı!

Antalya’da sahibi tarafından 3 gündür bir minibüste bırakıldığı belirtilen köpek, polis, itfaiye ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Acil Müdahale ekiplerince kurtarıldı

Antalya’da sahibi tarafından bırakıldığı minibüste 3 gündür mahsur kalan köpek, ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

ACİL MÜDAHALE EKİPLERİ ÇAĞRILDI


Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi 3036 Sokak’taki Almanya plakalı bir minibüsün içinde köpek olduğunu görenler polise haber verdi. Sokağa gelen polis ekipleri, Çek Azbeta Sobotkova’ya ait olduğu belirtilen minibüsün kapısının açılması için itfaiye ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Acil Müdahale ekiplerini çağırdı.


YAKALAMAKTA ZORLUK YAŞANDI


İtfaiye ekipleri, minibüsün orta camını açarak içeri girdi ve kapıları açtı. Sahipsiz Hayvan Acil Müdahale ekipleri, kapıdan aparat ile köpeği yakalamaya çalıştı. Ekipler, oldukça korktuğu gözlenen köpeği yakalamakta zorluk çekti. Aparat ile yakalanan köpek, minibüsten çıkartılarak sahipsiz hayvan acil müdahale ambulansına konuldu. Köpek, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere belediyenin barınağına götürüldü. Öte yandan minibüsün içerisinde yere dökülü halde köpek mamalarının bulunması dikkati çekti.

SAHİBİNDEN PİŞKİN SAVUNMA


Mahallede yaşayan Hamide Akyazı, köpeği 3 gündür minibüsün içinde gördüklerini ifade etti. Köpeğin götürülmesinin ardından polislerin ulaşmasıyla olay yerine gelen Sobotkova, köpeği her gün gezdirdiğini iddia ederek, "Her gün köpeğimi çıkartıp gezdiriyordum. Ancak kolum rahatsız olunca bugün çıkartmadım" dedi.

Haberin Devamı