Gündem Sahilde hem tecavüz hem dayak

Sahilde hem tecavüz hem dayak

Paylaş
Sahilde hem tecavüz hem dayak

Adana'da 22 yaşındaki F.Ç., 2 yıl önce tanıştığı, 29 yaşındaki N.C. ve arkadaşı 23 yaşındaki K.A.'nın kendisine tecavüz ettikten sonra dövdüklerini öne sürdü

22 Mayıs Cumartesi gecesi Karataş sahilinde meydana gelen olayda, çocuk bakıcısı F.Ç., N.C. ile Adana kent merkezinde buluşarak dolaşmaya başladı.

DEFALARCA TECAVÜZ ETMİŞLER

N.C., arkadaşı K.A.'yı da çağırdı. Otomobille gelen K.A., N.C. ve F.Ç.'yi de aracına alarak Karataş İlçesi'ne hareket etti. Sahilde bir süre dolaşan N.C. ile K.A., F.Ç. ile ilişkiye girmek istediklerini söyledi.

DEMİR ÇUBUK VE SOPAYLA DAYAK

Kabul etmeyen F.Ç., bıçak tehdidiyle yere yatıran şüpheliler, sırayla defalarca tecavüz etti. Tecavüz sonrası demir çubuk ve sopa ile dövdükleri F.Ç.'yi otomobille Adana'ya getirip, bırakan 2 arkadaş kaçtı.

Hemen hastaneye başvuran F.Ç., tecavüze uğradığına ve dövüldüğüne dair rapor aldıktan sonra Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi verdi.

F.Ç. ifadesinde, “Ben N.C.'yi 2 yıl öncesinden tanırım. Cumartesi akşamı dolaşmak üzere buluştuk. Bir arkadaşını çağırdı. Daha sonra birlikte Karataş'a gittik. Sahilde bana bıçak çekip, sırayla tecavüz ettiler. Daha sonra beni dövüp şehir merkezine bırakıp kaçtılar” dedi.

Savcılığın talimatı üzerine 2 şüpheli gözaltına alındı. Tecavüz suçlamasını kabul etmeyen şüpheliler, F.Ç. ile isteği üzerine ilişkiye girdiklerini, onu dövmediklerini söyledi. Şüpheliler, ‘Tecavüz’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA (DHA)