Cumartesi Postası Sahiller sokaktaki şıklıkla yarışıyor

Sahiller sokaktaki şıklıkla yarışıyor

Paylaş
Sahiller sokaktaki şıklıkla yarışıyor

Yazın büyük bölümünü geçirdiğimiz plaj ve sahiller şıklık yarışında sokakları aratmıyor. Plaj ve havuz şıklığı için sadece güzel bir mayo ve bikini yetmiyor

Şıklığı çantadan şapkaya, hatta takılara kadar bir çok aksesuarla sağlamak mümkün. Sahillerde bu yaz kadınlar yere kadar uzanan plaj gömlekleriyle süzülecekler. Plaj ve havuzlardaki şıklık yarışına siz de katılın.

Yazın gözdesi hasır

Plaj şıklığını tamamlamanın vazgeçilmez aksesuarı şapkalar. Bu sadece şıklık için değil, güneşten korunmak için de zorunlu aksesuarınız olmalı. Unutmayın güneş zararlı! Bu yıl hasır çok moda. Plajlarda da bol bol hasır şapka göreceğiz. Tommy Hilfiger’dan Burberry’ye, Park Bravo’ya kadar birçok marka bu yıl hasır şapka çıkarttı.

Size tavsiyemiz geniş kenarlı olanları tercih edin. Yüzünüzü güneşten korumak için. Sadece hasır şapka değil; bu sezon hasır çantalar da çok moda. Plaj çantanız hasır olmalı. Hasır çantayı sadece plajda değil, kent içinde de çok rahat kullanabilirsiniz. Bu yaz hasır çantaya plajlarda ve sokakta çok rastlayacağız. Yani hepimizin bir hasır çantası olmalı.

Kent yaşamında kullanacağınız şık hasır çantaların en çarpıcı örneklerini Dolce&Gabbana, Emporio Armani, Chanel, Louis Vuitton, Balenciaga yaptı. Hem kent yaşamında hem de plajda kullanabileceğiniz hasır çantaları da Vakko, Mudo, Blender, Accessorize’da bulabilirsiniz. Birkaç yıldır çevrecilerin gözdesi olan kumaş çantalar bu yıl da altın sezonunu yaşıyor. Kumaş çanta birçok koleksiyonda yer alıyor. Plajda da kullanmak için ideal.

Topuklu sandaletten plastik ayakkabıya

Kent içinde olduğu gibi sahilde de hasır çantanızı hasır dolgu topuklu sandaletlerle tamamlayabilirsiniz. Hasır dolgu topuk vücudu üstelik ince gösterir. Ancak plajda giyebileceğiniz ayakkabı alternatifi sezonun gözdesi plastik ayakkabılar. Rengarenk plastik ayakkabılar kıyafetinizi plaj şıklığınızı renklendirecek. Bu ayakkabıları da kent yaşamında sık sık göreceğiz. Flip flop (parmak arası terlikler) bu yaz da plaj kıyafetimizin vazgeçilmezi.

Uzun plaj gömlekleri moda

Mayo ve bikininizin üzerine giymek için çok çeşitli seçenekler var. Canlı renkler, çiçekliler, vahşi hayvan desenliler arasından birini seçebilirsiniz. Bikini ve mayonun desenliyse düz renkte bir üst seçmek yerinde olur. Düz renk mayo ve bikininizi de desenli bir üstle canlandırabilirsiniz. Pamuklu kumaşlardan pareolar, tunik ve plaj elbiselerinde canlı renkler ve desenler hakim bu yaz. Sezonun öne çıkanı ise uzun plaj gömlekleri.

Bu gömleklerde de beyazdan canlı renklere kadar bir çok seçenek var. Plaj giysilerinde geçen yıllardaki taşın yerini bu yıl zımbalar alıyor. Bu yıl batik plaj elbiselerine de sık sık rastlayacağız. Otantik tunikler çok gözde. Plaj kıyafetleri için Kyo My Friend, Penti, Kom, Ayyıldız, Zeki, Reflection’ın yanı sıra sahil şıklığınızı Accesorize’ın yaz aksesuarlarıyla tamamlayabilirsiniz. Rengarek takılar, saç bantları, çantalar, şapkalar, sandaletlerle neşeli bir yaz kıyafeti hazırlayın.

Lüks şıklık

2010 yazında, Leopar desenli Dior mayo, el yapımı Bottega Veneta çantalar, Missoni’nin maceraperest kadınlara hitap eden egzotik bikinisi, haki yeşili Jbrand markalı pantolonla kombinleniyor. Christian Louboutin sandaletler ve Marc Jacobs’un hasır örgü çantası rahatlık sağlıyor.

Elizabeth Hurley’nin zincir detaylı siyah bikinisi, Celine’in tahta topuklu sandaletleri, Stella McCartney’in rüzgarda uçuşan beyaz tuniği bu yaz lüks şıklığı tamamlıyor. Lüks şıklık için Beymen’e uğramınız yeterli. Mendos’larda da Gottex’ten Calvin Klein’e, Armani’ye kadar bir çok yabancı markanın plaj şıklığını bulabilirsiniz.

Rengarenk gözlükler takın

Ray-ban’ın ünlü ‘Whyfarer stili’ diye adlandırılan bu gözlükleri bu bahar ve yaz erkekler, hatta kadınlar arasında da çok moda. Ray-ban bu gözlüklerin çeşitli renklerini çıkardı. Birçok marka da bu modele koleksiyonlarında yer verdi. Bu yazın diğer gözde modeli pilot gözlükler. Çok renkli bir yaz geçireceğiz. Bu nedenle renkli bir gözlük almanızı öneririz. Yazın gözde desenleri çiçek ve vahşi hayvan desenli olanlar bile mevcut. Sahiller sokaktaki şıklıkla yarışıyor

2

Haberin Devamı