e-spor Şahismail Şimşek: POS ve ÖKC'lerde ayrıcalıklı avantajlar İş Bankası'nda!
Paylaş
Şahismail Şimşek: POS ve ÖKC'lerde ayrıcalıklı avantajlar İş Bankası'nda!

Yeniliklere bir yenisini daha ekleyen İş Bankası, bu kez de farklı bir ayrıcalıkla karşımıza çıkıyor

Bu konuda Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek şunları söyledi: “Türkiye’nin Bankası olarak esnaf müşterilerimize üretim, kalite ve verimliliklerini artırmalarına destek olacak ürün ve hizmetler sunuyoruz. Bilgi teknolojisinin olanaklarını kullanarak müşterilerimize özel, işlevsel, zaman ve maliyet tasarrufu sağlayacak çözümler geliştiriyoruz.

FIRSAT SUNUYORUZ


Esnafımızın işleri yoğun, hesap kitap ile işleri karmaşıklaştırmadan bir fırsat sunalım istedik ve Sabit Tarifeli POS’u çıkardık. Yenilikçi ve esnaf dostu özellikleri ile limit aşım derdine de son veren hesaplı bir ürün. POS cirosu belli bir hacmin altında olduğu için değişken fiyatlamalardan kaçınan ve her ay önceden belirlenmiş düşük sabit bir ücret ödemeyi arzu eden tüm esnafın faydalanabileceği çok uygun bir hizmet. Bu uygulama, aylık sabit bir ücret ödeyerek, tarife dahilinde belirli bir üst limite kadar kartla yapılan satışları ertesi iş günü kesintisiz olarak tahsil etme imkânı veriyor. Üstelik uzun dönemli tarife seçimi yapılarak, tarife dahilinde istediğiniz ay dilediğiniz kadar ciro gerçekleştirilebiliyorsunuz.


ÜST TARİFEYE GEÇİŞ


Örneğin, 5.000 TL’lik peşin veya taksitli tarifenin üç aylık dönem seçilmesi halinde; POS cirosu ilk ay 2.000 TL, ikinci ay 6.000, üçüncü ay 7.000 TL olacak şekilde üç aylık limit toplamı olan 15.000 TL’yi aşmayacak şekilde esnek kullanılabiliyor. Bir üst tarifeye otomatik geçiş talimatı ile de tarifede belirtilen ciro aşıldığında yalnızca tarifeler arasındaki ücret farkı ödenerek bir üst tarifeye geçme imkânı sağlanabiliyor. Finansman desteğinin yanı sıra POS ve ÖKC cihazları ile ilgili de avantajlı çözümler sunuyoruz. Bildiğiniz üzere artık Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz, yani ÖKC kullanma zorunluluğu bulunuyor. Bu kapsamda biz de özellikle esnafımızın dikkatini çekebilecek avantajlar sağlıyoruz.


İŞMER'DEN ALABİLİRLER


İş Bankası olarak, Bankamızın kredi kartlarıyla ve şubelerimiz aracılığıyla İŞMER’den satın alınacak Ingenico marka mobil yazarkasa POS’lar için 275 TL MaxiPuan, yine Ingenico marka masaüstü yazarkasa POS’lar için ise 225 TL MaxiPuan kazanma fırsatı ile birlikte her iki model için de 9 taksit imkanı sağlıyoruz. Üstelik POS-ÖKC başvuru sürecimiz ise oldukça kolay. Şubeye gitmeden, işinin başından ayrılmadan da POS-ÖKC başvuruları isbank.com.tr üzerinden gerçekleştirebiliyor.

Haberin Devamı