Gündem Sahnede dehşet

Sahnede dehşet

Paylaş
Sahnede dehşet

Manisa Mesir Festivali'nde şarkıcı Fulya Hepsev konser verirken, sahneye elinde döner bıçağıyla bir seyyar satıcı fırladı ve...

İzmir’deki Ege Üniversitesi Konservatuvarı’nda yüksek lisans öğrencisi Fulya Hepsev (22) şarkıcılık yapıyor. Fulya Hepsev önceki akşam Mesir Festivali’nde konser vermek için annesiyle Manisa’daydı. Genç şarkıcı konser vereceği Tarzan Meydanı’na annesinin de içinde bulunduğu otomobille gitti. Anne-kız meydanın girişinde otomobilde konser saatini beklerken seyyar tezgahta sabun satan S.Ş. (26) yanlarına yaklaştı.

Haberin Devamı

ANNE-KIZI RAHATSIZ ETTİ

Anne-kız, seyyar satıcının bakışlarından rahatsız olunca polisten yardım istedi. Polis, seyyar satıcı S.Ş.’yi uzaklaştırdı. Ama seyyar satıcı 10 dakika sonra dönüp otomobilin kapısını açtı. Seyyar satıcı S.Ş. otomobilin kapısından Fulya Hepsev’e uzanıp bir şey söylemek istedi. Bunun üzerine Fulya Hepsev’in annesi otomobilden inip seyyar satıcıya “Bizi rahat bırak” diye bağırdı.

Bunu duyan polisler, seyyar satıcıyı yine uzaklaştırdı. Sonra sahneye çıkan Fulya Hepsev üçüncü şarkısını söylerken olay oldu. Sahneye fırlayan seyyar satıcı S.Ş. elindeki döner bıçağını Fulya Hepsev’in boğazına dayadı.

MÜZİSYEN SOPAYLA VURDU

Fulya Hepsev korkudan titrerken bir müzisyen, seyyar satıcının başına sopayla vurdu. Seyyar satıcı yere düşerken döner bıçağı Fulya’nın sol elini yaraladı. Bu sırada polisler ve Fulya’nın dayısı, seyyar satıcıyı yakalayıp etkisiz hale getirdi.

Haberin Devamı

Seyyar satıcı gözaltına alındı. Kesik nedeniyle sol elinin işaret parmağı ameliyat edilen Fulya Hepsev uzun süre kanun çalamayacak ve sınavlarına giremeyecek. Fulya Hepsev olay sırasında hayatının en büyük korkusunu yaşadığını söyledi.

İlker KILIÇASLAN/DHA