Magazin Sahneye sutyen attılar

Sahneye sutyen attılar

Paylaş
Sahneye sutyen attılar

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, İstanbul'daki son konserini önceki akşam Ülker Sports Arena'da verdi

ALİ AĞA’DAN TEKNE

Haberin Devamı

Lopez kaldığı Kuruçeşme’deki Les Ottomans Otel’in önünden Ataşehir’e gitmek için Ali Ağaoğlu’na ait ‘Aga-1’ adlı tekneye bindi. Ekibi de ‘Aga-2’yi kullandı. Konserde bazı izleyiciler Jennifer Lopez’e seksi sutyenler, küpe, kolye ve bilezik attı. Sutyeni bir süre elinde tutup şaşıran Lopez bunu daha sonra yardımcılarına uzattı. Hediye takılar için de seyirciye Türkçe teşekkür etti.

TÜRK BAYRAĞIYLA ÇIKTI

Jennifer Lopez konserin sonunda Türk bayrağıyla sahneye çıkıp “Teşekkürler İstanbul” dedi. Lopez’i son gecesinde izleyenler arasında Tarkan da vardı. Geceye Ali Ağaoğlu ile birlikte gelen Tarkan sakal ve bıyık bırakmış, gözlük takmıştı. Habercilerin görüntü almasını istemedi. Jennifer Lopez dün de 10 bavulla Sofya konserine gitti. Gece yarısı yeniden İstanbul’a döndü. Lopez yarın Türkiye’den ayrılacak.

Haberin Devamı

JENNİFER LOPEZ NELER KAZANDI?

3 konser: 10 milyon TL
Dans dersi: Jennifer Lopez’in dansçı sevgilisi Casper Smart, Profilo Alışveriş Merkezi’nde 2 saati 4 bin 500 TL’den dans dersi verdi.

Kulüp-Yemek-Alışveriş-Merkezi: Gittiği her yerden para kazanan Jennifer Lopez’in, Ortaköy’deki gece kulübü Reina ve etiler- Akmerkez’den toplam 500 bin TL aldı.

Hediyeler: Jennifer Lopez’in kaldığı otele mücevher ve giyim firmalarından hediye yağdı. dünyaca ünlü yıldıza bugün de bir inşaat şirketi ev hediye edecek.

POSTA/ Uğur Kotan