Magazin Şahsiyet dizisi başlıyor! Şahsiyet konusu ne ve oyuncuları kimler?

Şahsiyet dizisi başlıyor! Şahsiyet konusu ne ve oyuncuları kimler?

Paylaş
Şahsiyet dizisi başlıyor! Şahsiyet konusu ne ve oyuncuları kimler?

Fi dizisinden sonra Şahsiyet dizisinin de internete damga vurması bekleniyor. Bugün internet dizisi olarak seyirciyle buluşacak dizinin konusu ve oyuncuları dizseverler tarafından merak ediliyor

Şahsiyet dizisi değişik konusu ve birbirinden ünlü oyuncularıyla internete damga vuracağa benziyor. Alzheimer hastası olan bir adamın seri katile dönüştüğü dizide başrollerde Haluk Bilginer ve Cansu Dere yer alıyor. Dizi Puhu TV'den ise şifresiz olarak yayınlanacak.



ŞAHSİYET DİZİSİ KONUSU

65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agah (Haluk Bilginer) ilecinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra'nın (Cansu Dere) kesişen yolları, heyecan dolu bir hikaye olarak karşımıza çıkacak. Peki, Agâh ve Nevra'nın adım adım birbirlerine yaklaşmaları sadece bir tesadüf mü yoksa büyük bir bulmacanın eksik bir parçası mı?

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul'un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu'nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Agâh'ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır.

Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir. Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh'ın aldığı cinayet kararı, Nevra'nın hayatını da tamamen değiştirecektir.

ŞAHSİYET DİZİSİ OYUNCULARI

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Onur Saylak’ın, senaristliğini Hakan Günday’ın üstlendiği dizide önemli isimler var.

Başrollerini ise Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Hüseyin Avni Danyal, Müjde Ar, İbrahim Selim ve Fırat Topkorur’un üstlendiği yapımın merakla beklenen ilk bölümü, bu akşam izleyicilerle buluşacak.

Haberin Devamı