Magazin Şahsiyet ilk 1. bölüm fragmanı yayınlandı (Puhu Tv)

Şahsiyet ilk 1. bölüm fragmanı yayınlandı (Puhu Tv)

Paylaş
Şahsiyet ilk 1. bölüm fragmanı yayınlandı (Puhu Tv)

Puhu Tv'nin yeni dizisi Şahsiyet'in ilk 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Sadece internette yayınlanacak olan Şahsiyet dizisinin yeni bölümleri izleyenleri meraklandırdı. Fi dizisinin bitmesinin ardından Puhu TV Şahsiyet dizisi ile izleyiciyi etkilemeye başaracak. Senaryosunu Hakan Günday'ın hazırladığı yönetmen koltuğuna da Onur Saylak'ın alması diziseverlerini oldukça heyecanlandırdı. İşte, Şahsiyet ilk bölüm fragmanı...

Şahsiyet ilk 1. bölüm fragmanı yayınlandı fakat akıllarda tek bir soru kaldı Şahsiyet dizisi ne zaman başlıyor? Cansu Dere ve Haluk Bilginer'in başrolünü paylaşacağı Şahsiyet dizisi izleyenleri oldukça meraklandırıyor. Güçlü kadrosuyla karşımıza Puhu TV'de karşımıza çıkacak olan Şahsiyet oyuncuları kimler, Şahsiyet dizisi konusu nedir, Hangi günler yayınlanacak ve kaç bölüm sürecek? Konu hakkında detaylı bilgiler haberimizde olacak... Bir seri katil hikayesinin konu edinileceği Şahsiyet dizisinde yönetmen koltuğuna Onur Saylak oturuyor.


ŞAHSİYET İLK 1. BÖLÜM FRAGMANI

Haluk Bilginer ile Cansu Dere'nin buluştuğu ve şimdiden izleyiciyi meraklandıran Şahsiyet ilk 1. bölüm fragmanı Puhu TV'de yayınlandı.Fragmanda dikkat çeken bir ayrıntı var. Haluk Bilginer alzhemir hastası bir adamı canlandırıyor. İzlemek için haberimizde bulunan linki tıklayarak izleyebilirsiniz.



ŞAHSİYET DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR

Puhu TV'de ilk fragmanı yayınlanan Şahisyet'in ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Konuyla ilgili açıklama gelir gelmez haber sayfamızdan bulabileceksiniz.



PUHU TV-TIKLA

ŞAHSİYET OYUNCULARI

Şahsiyet oyuncu kadrosu neredeyse ağızları açık bırakıyor. Usta oyuncuları bir araya getiren dizide; Haluk Bilginer, Cansu Dere, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memilli ve Müjder Ar bulunuyor.


ŞAHSİYET DİZİSİ KONUSU

Bir seri katil hikayesidir. Dizide Cansu Dere bir polisi canlandırıyor. Haluk Bilginer ise alzhemira yakalanıyor. Dizi ile detaylar geldikçe sizleri de bilgilendireceğiz.


Haberin Devamı