Spor Sahte hesaba, AK Partili vekilden tepki

Sahte hesaba, AK Partili vekilden tepki

Paylaş
Sahte hesaba, AK Partili vekilden tepki

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, hakem Fırat Aydınus'a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabından atılan, ''Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe düşmanı olsa şimdi Eskişehir'le değil Tavşanlı Linyit'le maç yapıyordunuz'' mesajına tepki gösterdi

Süper Lig'deki Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında, konuk takımdan Caner Erkin'e gösterdiği kırmızı kart nedeniyle eleştirilen hakem Fırat Aydınus'la ilgili tartışmalar sosyal medyaya da yansıdı.

Twitter'daki Fırat Aydınus'a ait gibi yaratılan hesaptan 18 Kasım Pazar günü atılan, ''FB'li arkadaşları sağduyuya davet ediyorum. Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe düşmanı olsa şimdi Eskişehir'le değil, Tavşanlı Linyit'le maç yapıyordunuz'' mesajı yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

Kütahya ve ilçesi Tavşanlı halkı, bu Tweet'e tepkilerini Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'ya iletti.

Twitter'daki bu hesabın hakem Aydınus'a ait olduğunu sanan ve mesajı üzüntüyle karşıladığını belirten Kavuncu, ''Amacın ne olduğunu tam algılayamamakla birlikte, sonuç itibariyle Tavşanlı Linyitspor ile ilgili küçümseyici, onur kırıcı bir ifadedir'' dedi.

Tavşanlı Linyitspor'un, amatör liglerden PTT 1. Lig'e kadar yükselen ve büyük başarılara imza atmış efsane bir takım olduğunu ifade eden Kavuncu, ''Aydınus'un bundan sonra Tavşanlı Linyitspor maçını nasıl yönetebileceğini ve nasıl tarafsız kalabileceği yönünde endişelerim vardır, güvenim kalmamıştır'’ diye konuştu.

AA

Haberin Devamı