Türkiye (Son Dakika) Sahte içki operasyonu

Sahte içki operasyonu

Paylaş
Sahte içki operasyonu

Kartal Cumhuriyet Mahallesideki bir evde sahte rakı ve viski imalatı yapıldığı ihbarıyla Güven Timleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler hemen harekete geçti ve operasyon sırasında karşılarına çıkan manzarayla şaşkına döndü

Güven Timleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Kartal Cumhuriyet Mahallesideki bir evde sahte rakı ve viski imalatı yapıldığı ihbarını alınca harekete geçti. Akşam saatlerinde ellerinde arama kararıyla eve giden güven timleri gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

Haberin Devamı

GECEKONDUDA SAHTE RAKI VE VİSKİ İMALATI

Ekipler derme çatma gecekondunun içindeki salonda yerde onlarca sahte rakı ve bir bidona doldurulmuş sahte viskileri buldu. Odaları gezen ekipler bir odada kutuya doldurulmuş ve satışa hazır hale getirilmiş sahte rakıları ele geçirdi. Yapılan aramada 75 adet sahte rakı ve viski ile bunların imalatında kullanılan anason tozu, yüzlerce sahte bandrol ve kapak bulundu. Arama sonunda evde bulunan Halil A. (52) ve Süheyla K(35) gözaltına alındı.

OĞLUMUN ASKER EĞLENCESİ İÇİN ALMIŞTIM BOZUK ÇIKTI

Gözaltına alınan Halil A. ve Süheyla K. polis merkezine götürülürken şüphelilerin hazırladıkları bazı sahte rakı ve viskileri yılbaşı için değişik tekel bayilerine sattığı ortaya çıktı. Polis bu rakı ve viskileri bulmak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

DHA