Gündem Sahte içkiden ölüme 3 tutuklama

Sahte içkiden ölüme 3 tutuklama

Paylaş
Sahte içkiden ölüme 3 tutuklama

Bodrum'da 4 Rus rehberin ölümüyle sonuçlanan olaya ilişkin yürütülen soruşturmada 3 kişi hakkında tutuklama kararı çıktı. Ancak bu kişiler sırra kadem bastı...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıktıkları mavi yolculukta sahte içki nedeniyle hastanelik olan 4 Rus rehberin hayatını kaybetmesinden sonra 20 bin TL. kefalet ile serbest bırakılan üç tekne çalışanı hakkında tutuklara kararı verildi. Tekne çalışanlarının teknede bulunmadığı, 3-4 gün önce Bodrum’u terk ettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bodrum’da geçtiğimiz ay sonunda Orkan 5 isimli tekne ile mavi yolculuğa çıkan ve içtikleri sahte alkol nedeniyle hastanelik olduktan sonra Antalya , Denizli ve Moskova’da yaşamını yitiren 4 Rus rehberin ardından gözaltına alınan ve çıkarıldıkları adliyede 20 bin TL. ve adli kontrol ile serbest bırakılan tekne kaptanı Serkan Sakallı, yardımcısı SS. ve barmen F.K. için bugün Asliye Ceza Mahkemesi’nde tutuklama kararı verildiği ortaya çıktı.

İZLERİNE RASTLANAMADI

Bodrum’un Matnar Burnu’ndaki Cruise Port Gemi Yanaşması İskelesi’nde demirli olan Orkan 5 isimli teknede kalan üç personelin 4 gün önce ortadan kaybolduğu ve Bodrum polisinin tutuklama kararı verilen üç kişiyi aradığı belirtildi. Bugün teknede yapılan aramada ise üç kişinin izine rastlanmadı.

Haberin Devamı

Rus rehberler 27 Mayıs gecesi yaklaşık 120 kişilik bir gurup ile tekne ile denize açılmış 28 mayıs sabaha karşı 30 rehber mide bulantısı, kusma belirtileri ile ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alınmıştı. Zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan 21 kişiden 4'ü Antalya, Denizli ve Moskova'da hayatını kaybetmişti.