Gündem Sahte kalp doktorunun aşk tuzağı

Sahte kalp doktorunun aşk tuzağı

Paylaş
Sahte kalp doktorunun aşk tuzağı

Cezaevi firarisi Yılmaz Güneş, 'Kalp doktoruyum' diyerek kadınların güvenini kazandı ve onlarla yattıktan sonra gasp etti

Kendisini doktor olarak tanıtıp, yalnız yaşadığını anladığı kadınlarla birlikte olan ardından da para ve değerli eşyalarını alarak kaçtığı öne sürülen Yılmaz Güneş kıskıvrak yakalandı. Dolandırıcılık suçundan 176 dosyası olduğu belirlenen cezaevi firarisi Yılmaz Güneş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haberin Devamı

SİGARANIN ZARARLARINI ANLATIP GÜVEN KAZANDI!

Edinilen bilgiye göre, Yılmaz Güneş, bir kafede sigara içen N.G.'ye yaklaştı. Kendisini Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktor olarak tanıtan 38 yaşındaki Yılmaz Güneş, Kadıköy'de özel bir okulda Fransızca öğretmeni olan N.G.'ye sigaranın damarlar ile kalbe verdiği zararı anlattı.

BENZER ŞİKAYETLER ÇOK VAR

Yılmaz Güneş, bu şekilde ilerleyen sohbet sırasında N.G.'nin güvenini kazandı. Birlikte N.G.'nin evine gittiler. İddiaya göre Yılmaz Güneş, N.G. ile birlikte olduktan sonra cüzdanı ve evindeki değerli eşyalarını alarak kaçtı. N.G., Kadıköy Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetci oldu. Emniyette buna benzer çok sayıda şikayet bulunduğu anlaşıldı. İngilizce öğretmeni S.Y, Almanca öğretmenleri E.Ş ve S.K. de aynı şekilde mağdur edildiklerini söyledi.

Haberin Devamı

YAKALANDIĞINDA DA BİR KADINLA KONUŞUYORDU

Operasyon başlatan sokak timleri, eşkalini belirledikleri Yılmaz Güneş'i Kadıköy Adliyesi'nin yakınındaki kafeteryada bir kadınla konuşurken yakaladı. İfadesi alındıktan sonra Kadıköy Adliyesi'ne sevk edilen Yılmaz Güneş hakkında Türkiye'nin çeşitli illerinde 176 dolandırıcılık dosyası ortaya çıktı. Yılmaz Güneş'in Tekirdağ Cezaevi'nden de firar ettiği belirlendi.

Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından, "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan tutuklanan Güneş, Maltepe Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Cengiz ÇOBAN / İSTANBUL - DHA