Gündem Sahte yönetmene tecavüz suçlaması

Sahte yönetmene tecavüz suçlaması

Paylaş
Sahte yönetmene tecavüz suçlaması

Kendisini yönetmen diye tanıtan Ahmet Hakan Y., “Filmde oynatacağım” diye kandırdığı kadınları taciz ve tecavüzünden gözaltına alındı

Sultanahmet Meydanı'nda geçen Pazartesi bir kadın çığlık atarak taciz edildiğini ileri sürdü.

Bölgede görev yapan Güven Timi'ne bağlı polisler, 40 yaşındaki Ahmet Hakan Y.'yi yakaladı. Karakola götürülen Ahmet Hakan Y., ifadesinde suçlamayı reddetti.

Polisin yaptığı araştırmada Ahmet Hakan Y. hakkında İçerenköy Polis Merkezi'nde taciz, tecavüz ve grup seks yapmaya zorlama şikayetleri olduğu ortaya çıktı.

İçerenköy Polis Merkezi'ne götürülen Ahmet Hakan Y.'nin Facebook'tan da kadınları kandırdığı ve bazen de Tufan B. takma adını kullandığı tespit edildi.

Kandırdığı iddia edilen kadınlardan para da aldığı ileri sürülen Ahmet Hakan Y., suçlamaları kabul etmedi. Polise verdiği ifadede mesleğinin asistan ışık şefi olduğunu belirten Ahmet Hakan Y., “Bir senaryo yazdım. Maddi imkanların sağlaması durumunda film çekeceğim” dedi.

Polis, Ahmet Hakan Y.'nin dolandırıcılık, ırza geçme, hırsızlık ve reşit olmayanı zorla alıkoyma suçlarından sabıkası olduğunu söyledi.
İfadesi alındıktan sonra sağlık kontrolünden de geçirilen Ahmet Hakan Y., daha sonra adliyeye sevk edildi.

Ömer ERDEM/İSTANBUL (DHA)