Osman Şenher Şaka gibi!
HABERİ PAYLAŞ

Şaka gibi!

Galatasaray’ı tanımakta güçlük çekiyorum. Dün Karabükspor önünde oynadıkları futbol bu kadar büyük bir camianın futbolcularına yakışmadı. Ayıp demiyorum. Daha sert bir şeyler söylemek içimden geliyor. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, kulübün lideri. Kabul ediyorum. Peki, bugüne kadar Galatasaray tarihinin en iyi transferlerini yapan, Haldun Üstünel’i neden gönderdi? Belki bunları söylemem “hoş” değil. Ama Galatasaray böyle kötü futbol oynadıkça, 25 milyon taraftarı kahroldukça, Üstünel hep gündemde kalacak.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Gelelim yabancı transferlere... Lorik Cana, Pino, Misimovic ve kiralık gelen İnsua şu an takımın içinde olsa ne olur, olmasalar ne olur! Galatasaray’a en ufak bir katkıları yok. Sezon sonuna kadar da olacağını sanmıyorum! Futbolcu moralli olduğu zaman başarılı olur. 6 haftadır Galatasaray ve Lucas Neill’i ayakta tutan Servet neden kadro dışı bırakıldı? Sarı-Kırmızılı yönetim, Adnan Polat ya da Adnan Sezgin, Rijkaard hata yapıyorsa müdahale etmeli. Bu en doğal haklarıdır. Cim Bom, hiçbir yabancı veya yerli futbolcunun çiftliği değildir!

O formayı giyen hangi futbolcu olursa olsun hakkını vermek mecburiyetinde. Galatasaray koşmuyor, mücadele etmiyor, kondisyonu rakiplerinden kötü. Bunun sebebi ne? Rijkaard için dünya çapında bir teknik direktör diyerek kendimizi kandırıyoruz. Adam, Türkiye’ye uyum sağlayamadı. İki iki tane dört! Eleno’yu aforoz etti, 8 milyon euro oradan kaybedildi. Misimovic alındı 8 milyon euro oradan gitti. İnsaf! Günah bu Galatasaray’ın parasına. Sonuçta teknik direktör Yücel İldiz’in Karabük’ü anasının ak sütü gibi dün gece galibiyeti hak etti. Aslan’dan çok daha iyi futbol oynadılar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder