Gündem Şaka olsun diye biber gazı sıktı

Şaka olsun diye biber gazı sıktı

Paylaş
Şaka olsun diye biber gazı sıktı

Çorum Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu'nda bir öğrencinin şaka olsun diye sınıfa sıktığı biber gazından etkilenen 7 kız öğrenci hastaneye kaldırıldı

Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu'da ismi açıklanmayan 7'inci sınıf öğrencisi okula biber gazı getirdi. Erkek öğrenci, biber gazını şaka yapmak için sınıfa sıkınca bu sırada içeride bulunan B.D. (14), T.S. (14), C.Y. (13),, R.K. (13), S.T. (13), E.E. (14), E.A. (13) isimli kız öğrenciler gazdan etkilendi.

Gözleri yanın ve öksük tutan öğrencilerin bağırması sonucunda okulda kısa süreli panik yaşandı. Gazdan etkilenen öğrenciler öğretmenleri tarafından Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın polise bildirilmesinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hastaneye gelerek kız öğrencilerin ifadelerine başvurdu.

Hastanede bir süre dinlenen ve tedavi edilen öğrenciler okula geri döndü. Okul Müdürü Tekin Çınar ise, "Öğrenciler kendi aralarında şaka yapmışlar. Önemli bir şey yok. Öğrenciler tekrar derslerine girdi" dedi.

Kemal KARADAĞ/ÇORUM (DHA)