Gündem Şaka yaptılar 2. kattan düştü

Şaka yaptılar 2. kattan düştü

Paylaş
Şaka yaptılar 2. kattan düştü

Samsun'da lise öğrencisi okulun 2. katından düştü. Kazaya arkadaşlarının yaptığı şakanın neden olduğu öğrenildi

Samsun’da Mithat Paşa Anadolu Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Abdullah Emin Çepni, arkadaşlarının doğum günü şakası yapmak için sınıftaki pencerenin dış kısmına sakladığı kitaplarını almak isterken 2’nci kattan düştü. Şans eseri sadece sol bacağı kırılan Çepni, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

İlkadım İlçesi’nde bulunan Mithatpaşa Anadolu Lisesi 12’inci sınıf öğrencisi Abdullah Emin Çepni’ye sınıf arkadaşları doğum günü nedeniyle şaka yapmak için defter ve kitaplarını sakladı. Arkadaşlarının sınıftaki pencerenin dış kısmına sakladığı kitaplarını almak için sıranın üzerine çıkıp sarkan Çepni, bir anda dengesini kaybetti.

2’inci kattan düşen Çepni önce binanın bitişiğinde üstü plastik malzeme ile kaplanan garaja düştü. Plastik malzemenin kırılması üzerine beton zemine çakıldı. Sol bacağı kırılan Çepni, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altında tutulan ve sağlık durumu iyi olan Abdullah Emin Çebni, "Bugün doğum günüm. Arkadaşlar şaka yapmak için teneffüste defter ve kitaplarımı pencere camının dışına koymuşlar. Orada olduğunu öğrendiğim kitap ve defterlerimi almak için sıraya basıp pencereden sarktım. Bastığım sıra kayınca dengemi kaybedip düştüm" dedi.

Haberin Devamı