Türkiye (Son Dakika) Sakarya'da 20 kişi tabanca ve pompalılarla iş yerini taradı: 1 ölü, 5 yaralı

Sakarya'da 20 kişi tabanca ve pompalılarla iş yerini taradı: 1 ölü, 5 yaralı

Paylaş
Sakarya'da 20 kişi tabanca ve pompalılarla iş yerini taradı: 1 ölü, 5 yaralı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde yaklaşık 20 kişi, bir iş yerini basarak pompalı tüfek ve tabancalarla ateş etti. Saldırıda, tesadüfen öğle yemeği için sanayi sitesine giden 15 yaşındaki bir öğrenci kurşunlara hedef olup hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı

Sakarya’nın Erenler ilçesinde bulunan Nakliyeciler Sitesi'ndeki bir iş yeri, saat 13.00 sıralarında kalabalık bir grup tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı.

Yaklaşık 20 kişi araçlarla gelerek bir nakliye firmasını bastı. İş yerine pompalı tüfek ve tabancalarla ateş açan kişiler olayın ardından kaçtı.



İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil ekibi geldi. 112 Acil ekipleri yaralanan 1’i ağır 6 kişiye müdahalede bulundu.




ÖĞLE YEMEĞİ İÇİN ORADAKİ BİR LOKANTAYA GİTMİŞTİ, CAN VERDİ


Saldırıda ağır yaralanan 15 yaşındaki Diyar Ayan kaldırıldığı, Yenikent Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Ümit Erdal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9’uncu sınıf öğrencisi olan Diyar Ayan’ın öğle tatilinde arkadaşlarıyla birlikte Nakliyeciler Sitesi’nin girişinde bulunan bir lokantaya geldiği, saldırıda kurşunların isabet etmesiyle kanlar içinde yerde kaldığı bildirildi.




Polis olayın ardından kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Polis olaya karışan 3 kişiyi D-100 Karayolu Hendek mevkiinde yakaladı.



Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.





Zafer TOKUŞ / ADAPAZARI (Sakarya), (DHA)

Haberin Devamı