Türkiye (Son Dakika) Sakarya'da evde ölü bulunan kişilerle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Sakarya'da evde ölü bulunan kişilerle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Paylaş
Sakarya'da evde ölü bulunan kişilerle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Adapazarı'nda, müteahhitlik yapan 45 yaşındaki Erol Bilek ile ortağı 36 yaşındaki Manolya Sarı yaşadıkları evde ölü bulundu. Polis, kafalarına birer el ateş edilmesi sonucu ölen ortakların ölümüyle ilgili cinayet ve intihar ihtimali üzerinde dururken, tabancanın Erol Bilek'in yanında bulunması nedeniyle intihar şüphesinin daha güçlü olduğu öğrenildi

Öğle saatlerinde, Adapazarı Yağcılar Mahallesi 1405 nolu Sokak üzerinde bulunan bir evden silah sesleri gelmesi üzerine binada yaşayanlar polis ve 112 Acil'i aradı.

Olay yerine gelen polis ve 112 Acil ekipleri silah seslerinin geldiği daireye girdi. Evin oturma odasında Erol Bilek ile ortağı olan Manolya Sarı kanlar içerisinde buldu.

YANINDA TABANCA BULUNDU


Kafalarından birer kurşunla vurulan ortakların yapılan kontrollerinde hayatlarını kaybettiği, Erol Bilek'in yanında tabanca bulunduğu belirtildi. Erol Bilek'in mimar Manolya Sarı ile birlikte olduğu ve beraber müteahhitlik yaptıkları öğrenildi.



ORTAK İNŞAAT FİRMASI KURDULAR


Sakarya'da ortak kurdukları bir inşaat firması olduğu belirlenen Erol Bilek ile Manolya Sarı'nın son aylarda emlak sektöründeki sorunlar nedeniyle sıkıntıya düştükleri öğrenildi. Polis, iki ortağının parmaklarından örnekler aldıktan sonra ardından cesetler Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi'ne kaldırıldı.

ÇOCUĞU OLDUĞU ÖĞRENİLDİ


Olayda yaşamını yitiren Manolya Sarı'nın ilk evliliğinden bir çocuğunun olduğu belirtilirken, cinayet ve intihar ihtimalleri üzerine araştırma başlatıldı. Tabancanın Erol Bilek'in yanında olması intihar şüphesini arttırdı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberin Devamı