Türkiye (Son Dakika) Sakarya'daki fabrikaya kalaşnikoflu saldırı

Sakarya'daki fabrikaya kalaşnikoflu saldırı

Paylaş
Sakarya'daki fabrikaya kalaşnikoflu saldırı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde 45 yaşlarında bir kişi, 'Kalaşnikof' diye bilinen ağır makineli tüfekle taradığı fabrikada güvenlik görevlisini rehin aldı.

Olay sabah saatlerinde Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesindeki bir fabrikada meydana geldi. 45 yaşlarında ismi öğrenilemeyen bir kişi, sanayi bölgesi içerisindeki bir fabrika önüne gelerek elindeki makineli tüfekle fabrikaya doğru 40-45 el ateş etti. Olayı gören fabrikanın güvenliği şahsı engellemek için müdahale etmek istedi. Saldırgan kişi, elindeki tüfekle özel güvenlik görevlisini rehin aldı. Sanayi bölgesindeki insanların büyük panik yaşadığı olayda ihbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

JANDARMA SALDIRGANI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Olay yerine gelen jandarma ekiplerine başlatılan operasyon sonucunda saldırganı müzakere sonucu ikna etti. Rehine durumunda olan güvenlik görevlisi yara almadan kurtarıldı. Saldırıda fabrika binasında isabet eden mermiler nedeniyle maddi hasar meydana gelirken, kelepçelenen saldırgan ifadesinin alınması için jandarma karakoluna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA