Magazin Saklambaç oynuyor, sürekli sobeleniyor

Saklambaç oynuyor, sürekli sobeleniyor

Paylaş
Saklambaç oynuyor, sürekli sobeleniyor

Beyazperdenin güzel oyuncusu Cameron Diaz, sevgilisi beyzbolcu Alex Rodriguez'le aynı eve taşınmak için kolları sıvadı ama hâlâ sevgilisiyle görüntülenmemek için paparazzilerle saklambaç oynuyor

Manhattan’da süper lüks bir rezidans bakan ünlü çift, aynı eve çıkmak istese de hâlâ gizli kapaklı görüşüyorlar. Bu yılın başından beri birlikte olan ikili, her fırsatta basına birlikte olmadıklarını açıklasalar da paparazzilere yakalanmaktan kaçamıyorlar.

Haberin Devamı

GALERİ: CAMERON DIAZ'IN SEKSİ POZLARI!

35 yaşındaki Rodriguez’le birlikte olan 38 yaşındaki Diaz’ın yakın çevresi, güzel oyuncunun yeni ev için eşya bakmaya başladığını söyledi.

CAMERON VE ALEX ÇOK MUTLU

Bir terası ve altı yatak odası bulunan bir daireyi beğenen çift, almak yerine kiralamayı düşünüyor. Diaz’ın Rodriguez’in ailesiyle tanıştığı, aileden tam not aldığı ve beyzbolcunun seksi oyuncuyla ileride evlenmeyi düşündüğü belirtiliyor.

Rodriguez’in ilk evliliğinden olan beş yaşındaki kızı Natasha ve iki yaşındaki kızı Ella ile iyi anlaşan Diaz, kızlarla haftada bir gün vakit geçiriyor. Bu durumdan memnun olan Rodriguez’in bundan dolayı güzel oyuncuya bağlılığının arttığı söyleniyor.