Gündem Saldırgan çırak: Elbisesi açıktı

Saldırgan çırak: Elbisesi açıktı

Paylaş
Saldırgan çırak: Elbisesi açıktı

Alışveriş yaptığı marketten eve dönerken poşetlerini taşıttığı çırağın tekme tokat saldırısına uğradı

İstanbul Şişli yaşayan 32 yaşındaki Ayşe T., bir markette alışveriş yaptıktan sonra poşetlerini evine kadar taşımasına yardım eden servis elemanının saldırısına uğradı. Polis güvenlik kamera görüntülerinden tespit ettiği market çalışanını Batman’da yakalayarak İstanbul’a getirdi. Zanlı ifadesinde “Elbiseleri açıktı ondan etkilendim. İlk önce ona vurdum” dedi.

Şişli’de kimyager olarak çalışan Ayşe T., 15 Haziran 2011’de akşam saatlerinde esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Ertesi gün işe gelmeyen ve cep telefonlarına cevap vermeyen Ayşe T.’nin arkadaşları 16 Haziran’da iş çıkışında evine gitti. Arkadaşları evin kapısında aradıkları cep telefonunun sesini evin içinden duyunca polis çağırdı. Kapı kırılarak içeri girildiğinde Ayşe T. evin banyosunda kanlar içinde bulundu. Dövülerek çenesi ve kaburgaları kırılan, başında ağır yaralar bulunan Ayşe T. hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı


Çırak Nurettin Y. Batman'da yakalandı. (Küçük fotoğraftaki Ayşe T.)

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis çevrede bulunan tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İnceleme sonucu Ayşe T.’nin bir markete giderek alışveriş yaptığı tespit edildi. Görüntülerde elindeki torbaları kasanın arkasında bulunan elemana veren Ayşe T.’nin onun arkasından dışarı çıktığı görüldü.

Market çalışanın 13 dakika sonra markete geri döndüğü, üzerinde kan izleri olduğunu tespit edildi. Şüpheli olarak aranmaya başlanan Batmanlı Nurettin Y.’yi yakalamak için özel bir ekip oluşturularak Batman’a gönderildi. Akrabasının evinde saklanan Nurettin Y. gözaltına alındı.

‘Elbisesi açıktı, etkilendim’

Olayı gasp amacıyla yaptığını söyleyen Nurettin Y. ifadesinde şunları söyledi: “Geçirdiğim psikolojik rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm. Yaklaşık 20 gün önce markette reyon görevlisi olarak çalışmaya başladım. İlaç parası için müdürümden 100 lira isteyince aram bozuldu. Olay günü reyonda dururken daha önce hiç görmediğim bir bayan benden dondurma istedi. Daha sonra dondurmanın çok sert olduğunu söyleyerek şikayette bulundu.

Alışverişini yaptıktan sonra poşetlerini taşıyacak birini istedi. Poşetlerini alarak peşinden gittim. Bu sırada elbisesi açıktı ondan etkilendim. Kapıda önce bir yumruk attım. Balkona doğru koştu, yakalayıp duvara vurdum. Banyoya kaçmaya çalıştı. Birkaç tekme daha attım. Banyoya girince bayıldı. Yere düşünce 4-5 kez daha tekmeyle vurduğumu hatırlıyorum. Daha sonra evde bulunan 475 lira parayı alarak oradan kaçtım.”

Haberin Devamı

İSTANBUL DHA