Magazin Salkım'ın kızı Ada ile ilk fotoğrafı

Salkım'ın kızı Ada ile ilk fotoğrafı

Paylaş
Salkım'ın kızı Ada ile ilk fotoğrafı

Çok paraları olduğu söylentilerinden sıkılan Hakan Eratik ve Yeşim Salkım "Herkesin yediği karpuzu yiyen insanlarız. Öyle yüksek markaların esiri değiliz. Kuaföre gidiyoruz, 500 liralık iş, oluyor bin 500 lira" diyor. Eratik ekliyor: Bazen ben de Yeşim'e soruyorum. Benden de mi gizliyorsun? Nerede kadın, bu bahsedilen paralar?

Oyuncu Hakan Eratik ile Yeşim Salkım şimdilerde bir taraftan yeni doğan bebekleri Ada'nın mutluluğunu yaşarken diger taraftanda taşınma telaşı içindeler. Sarıyer'deki beş katlı villasına misafir olduğumuz çift, bizi kapıda sıcak bir karşılama yaptıktan sonra salona geçiyoruz. Ancak evdeki eşyaların neredeyse tamamı kolilerin içerisinde gitmeyi bekliyor. Salonda gelen arkadaşlarını misafir etmek için bir çift kadife koltuk ve yemek masası dışında her yerde Ada bebeğin eşyaları var. Yıllardır çok fazla parası olduğu konuşulan ve bu konuyla ilgili başına bir sürü 'iş açılan' Yeşim Salkım ve eşi Hakan Eratik, söylentilerin aksine normal bir hayat yaşıyor. Yeni baba olmanın heyecanını yaşayan Hakan Eratik, hayatlarını anlattı. Yeşim Salkım da sohbet sırasında bize katıldı.

*Ada deyince gözlerinizin içi parlıyor Hakan bey...

HAKAN ERATİK: Benim için müthiş bir duygu. Hayata bakış açımı değiştirdiği kesin.

Haberin Devamı

ANTİDEPRESAN KULLANIYORDUM

* Siz de doğuma girdiniz, neler hissettiniz?

H.E.: Allah'ın varlığının ve büyüklüğünün bir kanıtı da bu. Böyle bir tesadüf olamaz. Dünya tesadüfen olmuş falan filan; böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir matematik olabilir mi? Bunların hepsi yüce Allah'ın yarattığı ve bize bahşettiği duygular. Maneviyat duygumu daha da geliştirdi.
YEŞİM SALKIM: Doğum sırasında, ameliyathanede Hakan'ın ağzından çıkan ilk şey "Aman Allahım!" olmuştu.

* Yeşim Hanım'a bir şey olacak kaygısı var mıydı?

H.E.: Hamile olduğunu öğrendiğim günden bu yana hep vardı. Çünkü 'Akdeniz Anemisi' taşıyıcısı. Dolayısıyla kan oranı çok az, bir de miyomu vardı. O yüzden normal doğum yapamadı. Maalesef miyom da tam bebeği almaları gereken yerde bulunduğu için patladı ve çok kan kaybetti. Normalde kan oranında sınır 10'dur Yeşim'de 6'ya kadar düştü. Kan takviyesi yapılması gerekiyordu ama Yeşim istemedi. "Başkasının kanını alamam, bebeğimi emziriyorum" dedi. Düşünsenize bu bebek, antidepresan bıraktırdı. Yeşim, hamile olduğunu duyduğu anda bıçak gibi kesti. Bu bile çok önemli bir özveridir zaten. Bunları yaşarken nasıl endişelenmezsiniz ki?
Y.S.: Bende panik atak vardı. Hayatın getirdiği zorluklar, birikimler yüzünden uzun yıllar antidepresan kullandım. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi kolay değil.

* Yurt dışından 50 bin dolarlık bebek odası takımı aldığınız söylendi doğru mu?

Y.S.: Son bir ay kala bebek odasını aldık. Bunu da gidip IKEA'dan normal standartlarda bir bebek odası olarak aldık.Bunların hiçbiri doğru değil; çok fazla abartılan şeyler.
H.E.: Biz mütevazı yaşayan insanlarız. Herkesin yediği karpuzu yiyen insanlarız. Öyle yüksek markaların esiri olan insanlar değiliz. Bazı şeyler yalan yanlış çıkabiliyor. Şu kadar para harcadılar diye. Nerde o paralar, ben niye göremiyorum? Yeşim'e bazen ben de soruyorum: "Nerede kadın bu bahsedilen paralar?" diye. (Gülüyorlar...)

Haberin Devamı

O KADAR GÜÇLÜ BİR KADINIM Kİ...

*Yeşim Salkım'ın maddi sıkıntı yaşadığı dedikodularını duyuyoruz. Var mı böyle bir şey?

H.E.: Allaha şükürler olsun, yiyecek içecek kadar paramız var. Aç değiliz, açıkta değiliz. Ama böyle milyon dolarların üzerinde atan tipler de değiliz. Bir laf vardır ya, 'Çok verip azdırma az verip bulandırma' diye
Y.S.: Evimizi büyük olduğu için satmak istedik, ortalık karıştı. Niye hesap veriyoruz anlamadım. Ama insanları aydınlatayım; ev büyük! Beş katlı evde in çık, in çık, bana eziyet oldu. Ayrıca her zaman böyle sağlıklı kalacağımızın garantisi var mı? Nilüfer ve Sezen Aksu şu camiada harcamalarına en çok dikkat eden kadınlar. Bence doğru da yapıyorlar, yarın ne olacağımız belli değil ki...

Haberin Devamı

*Sizinle ilgili neden insanlar hep para pul, mal mülk dedikodusu yapıyorlar. Niçin insanlar bu kadar merak ediyor sizin mal varlığınızı?

Y.S.: Benim anlamadığım, neyi bekliyorlar? Beni yıkmayı bekliyorlarsa beni para yıkmaz, beni işimle yıkmaları gerekiyor. Onun için de çok uğraşmaları gerekir. O kadar güçlü bir kadınım ki kolay kolay yıkılmam. Bir insanı dünyevi şeyler yıkamaz. Bir insanı sağlığı yıkar. Ailene, evlatlarına gelebilecek zararlar yıkar. Şöhret gelip geçer, para da öyle. Ajda Pekkan 65 yaşından sonra yeniden patladı

SABAH- GÜNAYDIN

Haberin Devamı