Spor Salonlar seyirci çekmeye başladı

Salonlar seyirci çekmeye başladı

Paylaş
Salonlar seyirci çekmeye başladı

Türkiye'de düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası'nda üçüncü gün maçlarıyla devam edilirken, Slovenya-Hırvatistan maçına seyirciler büyük ilgi gösterdi

Şampiyona öncesi yapılan açıklamada, grup maçlarının tüm biletlerini aldıkları bildirilen Sloven basketbolseverler, 3 gün boyunca Abdi İpekçi Spor Salonu’na hakim oldu.

İlk gün takımlarının galibiyet sevincini yaşayan Slovenler, dün ABD karşısında alınan yenilgiye rağmen coşkularından bir şey yitirmeden takımlarının Hırvatistan ile yaptığı maçta da salondaki yerlerini aldılar.

Bu arada B Grubu’nda üçüncü gün maçları aynı ekolden gelen Slovenya ile Hırvatistan mücadelesiyle başladı. Hırvatistanlı basketbolseverler, Slovenler kadar olmasa da takımlarını desteklemek üzere salona geldiler. İki ekip arasındaki karşılaşmayı yaklaşık 7 bin taraftar izledi.

KORSAN ÜRÜNE GEÇİT VERİLMİYOR

Şampiyonayı fırsata çevirmeye çalışan korsan ürün satıcılarına B Grubu’nun üçüncü gününde göz açtırılmadı.

İlk gün İstanbul’da maçlarını oynayan ülke takımlarının ürünlerini satabilen korsan ürün satıcıları, bugün alınan önlemler sonrası istediklerini yapamadılar.

TÜRKİYE'DEN TANIDIK İSİMLER

İki ekip arasındaki karşılaşmada Beko Basketbol Ligi takımlarından Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülkerli oyuncular da sahne aldı.

Slovenya’da Efes Pilsenli Bostjan Nachbar’ın yanı sıra Fenerbahçe Ülkerli Gaspar Vidmar da forma giyerken, Hırvatistan’da ise sarı-lacivertli takımın oyun kurucusu Roko Ukic ve yeni transfer Marko Tomas görev aldı.

Haberin Devamı