Spor Sami Yen'e gel bakalım

Sami Yen'e gel bakalım

Paylaş
Sami Yen'e gel bakalım

Manisa'yı deplasmanda yenip şampiyonluk yarışına devam eden Galatasaray'da gözler pazar günü oynanacak olan Bursaspor maçına çevrildi

Manisaspor’u 2-1 mağlup ederek “Şampiyonluk yarışında ben de varım” diyen Galatasaray’da gözler pazar günü Ali Sami Yen Stadı’nda lider Bursaspor ile oynanacak zorlu 90 dakikaya çevrildi. Teknik direktör Frank Rijkaard, şampiyonluğun zor, ama imkansız olmadığını belirterek Bursaspor’u aştıkları takdirde mutlu sona ulaşabileceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Oyuncularına güvendiğini belirten Hollandalı çalıştırıcı şöyle konuştu: “Bursaspor’u geçmek zorundayız. Taraftarımızın da desteği ile Ali Sami Yen’de gülen taraf olacağız. Galatasaray büyük takım ve böyle maçları sever. Seyircimizin stadı tıklım tıklım dolduracağına eminim. Rakibimizi evine puansız yollayacağız. Herkes şimdi bu maçı düşünmek zorunda. Disiplinsizliğe asla izin vermem.

FLORYA'DA SIKIYÖNETİM

Galatasaray yönetimi, Bursaspor maçına kadar Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sıkıyönetim ilan edecek. Maç gününe dek futbolcuların konsantrasyonunu bozacak her şeyden kaçınılacak. Özellikle taraftar ile arası bozuk olan kaptan Arda Turan’ın moralinin yerine gelmesi için özel seanslar düzenlenecek.

Haberin Devamı

Sarı- Kırmızılı taraftarlara da tam destek çağrısı yapılacak. Futbolcularla taraftarların kaynaşması için Florya’da bazı idmanlara taraftar alınacak. Başkan Adnan Polat, “Bursa’yı yenersek sürpriz bir şampiyonluk kazanabiliriz” diye konuştu.

Yasin CAM